Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Finspark Herikerberg

Op een van de mooiste plekjes ligt in de bossen van de Herikerberg, tussen Markelo en Goor, dit kleinschalige en groene park. Geniet hier van rust en ruimte!

Geniet van de rust en de natuur in onze luxueuze houten Finse bungalows of in de nieuwe Hoeven. De accommodaties (21 bungalows en 3 hoeves) zijn van alle gemakken voorzien. Zo zijn enkele bungalows voorzien van een wasmachine. Speciaal voor de kleine gast is er een speeltuin met houten toestellen. Fietsen en skelters zijn te huur en in het hoogseizoen worden er regelmatig activiteiten georganiseerd voor kinderen.

Een bijzondere manier om Finland te beleven is de Grill-Kentura, een Fins grillhuisje. In dit huisje kunt u heerlijk grillen en barbecuen. De warmte van het vuur verwarmt het huisje razendsnel. U begrijpt: vooral in de winter is onze Grill-Kentura een bijzondere belevenis.

Een andere Finse beleving is de sauna die plaats biedt aan maximaal 8 personen. De sauna beschikt over een kleedruimte, douche, relaxruimte met koffiemachine, veranda en terras. De tuin is volledig afgeschermd. U kunt de sauna op aanvraag huren.

Contact

Adres
Driebelterweg 2
7475NA Markelo
Telefoon
0547-363427
Online
www.herikerberg.nl
E-mail
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door HofMarketing.

Tip je vrienden

twitter facebook

boek Finspark Herikerberg

 

Als u op reserveren klikt wordt uw verzoek doorgestuurd naar Finspark Herikerberg. Uw reservering is pas definitief na bevestiging door de accomodatie.