Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Recreatiepark De Tolplas

Een uniek vakantiepark met groepsaccommodaties en luxe chalets aan het water in een uniek deel van Twente op de grens met Salland!

Waan u zelf in een andere wereld op ons prachtige recreatiepark De Tolplas. Of u nu met familie of vrienden, uw gezin of gezellig met z’n tweetjes bent, wij hebben voor u de juiste accommodatie. Met De Tolplas als middelpunt zijn de luxe chalets en bungalows, voor 4 tot 6 personen, ideaal gesitueerd met een uitgestrekt uitzicht over het water. Voor grote groepen zijn onze luxe wellness groepsaccommodaties voor 12, 14 en 18 personen perfect.

De mooie Twentse en Sallandse omgeving herbergt een verrassende ongerepte natuur maar ook leuke steden als Almelo en Enschede. Verken de omgeving te voet, met de fiets of te paard en vergeet uw hengel niet mee te nemen, want in de vijver heeft u altijd beet.

Faciliteiten: diverse speeltuintjes, air trampoline, tennisbaan, jeu de boules-baan, tafeltennistafel, kabelbaan en restaurant.

Wilt u vast een beetje sfeer proeven? Klik op virtuele tour

Contact

Adres
Hexelseweg 80
7645AM Hoge Hexel
Telefoon
0546-697308
Online
www.detolplas.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook

boek Recreatiepark De Tolplas

 

Als u op reserveren klikt wordt uw verzoek doorgestuurd naar Recreatiepark De Tolplas. Uw reservering is pas definitief na bevestiging door de accomodatie.