navigatie overslaan

Camping en lodges de Molenhof

Eén ding is zeker bij 5-sterrencamping met bungalows De Molenhof: de kinderen gaan het hier naar hun zin hebben en jij ook! Geniet van vele faciliteiten, mooie kampeerplaatsen en luxe vakantiehuisjes.

Iedereen zal hier een fantastische vakantie beleven, bij mooi en slecht weer. Zo is er een overdekt speelboerderij, zijn er maar liefst 34 speeltuinen, kan je midgetgolfen of vissen in de visvijver op deze familiecamping in Overijssel. De camping is gelegen aan het natuurgebied Kanaal Almelo-Nordhorn, waar je eindeloos kunt wandelen, fietsen en vissen. Lekker shoppen kan in Enschede, Oldenzaal of het kunststadje Ootmarsum.

Kamperen of huren in Overijssel

De camping biedt luxe en ruime comfortplaatsen aan met de juiste aansluitingen, zo beschikken alle kampeerplaatsen over elektra (10 Ampère), kabeltelevisie, afvoer, watertappunt en gratis wifi. Opfrissen kan in de verwarmde sanitairgebouwen met leuke voorzieningen voor kinderen. Zelf geen tent of caravan, maar hou je wel van de gemoedelijke sfeer van de camping? Huur dan een nieuwe luxe lodge of ruime safaritent.

Camping de Molenhof biedt ook een accommodatie aan voor 10 personen. Deze villa wordt het hele jaar verhuurd.

Camping met zwemparadijs en zwemvijver

Een ding op camping de Molenhof verdient speciale aandacht, want op deze camping is er een waterparadijs te vinden van maar liefst 2.000 m² groot! Het overdekte zwembad is verwarmd en heeft apart zwemgedeelte voor de kleine kinderen. Voor de oudere kinderen is er een spectaculaire glijbaan van 45 meter lang! Ook is er een buitenzwembad en een lagunebad met vele speeltoestellen, zoals watersproeiers en glijbanen. Tijdens de landelijke schoolvakanties organiseert het enthousiaste animatie-team volop activiteiten. Lekker kliederen met water en zand kan bij de nieuwe PlonsPlas, met hindernisparcours, zandkoekjesfabriek en piratenschip.

Zoek & Boek

Categorieën