navigatie overslaan

Boslodges op Vakantiepark Hessenheem

Op Vakantiepark Hessenheem in Markelo kun je optimaal genieten van de prachtige natuur en de gezellige dorpen en steden van de Hof van Twente. Via BoekUwbuitenhuis.nl boek je prachtige boslodges op dit park.

Aan de rand van het bos vind je het rustig gelegen vakantiepark met luxe vrijstaande vakantiewoningen die van alle comfort zijn voorzien. Het terrein is schitterend aangelegd met grote waterpartijen, bruggetjes en mooie beplanting.

In de directe omgeving vind je verschillende wandel- en fietspaden die u langs de mooiste plekjes leiden.

Om optimaal te kunnen genieten van de rust en het natuurschoon zul je op Vakantiepark Hessenheem geen tropisch zwemparadijs of geanimeerd vermaak aantreffen. Wel tref je er een aantal praktische faciliteiten zoals een receptie waar u terecht kunt voor uw dagelijkse krant en toeristische informatie, wasserette, fietsverhuur, openlucht zwembad met apart kinderbad, speeltuin en -veld, restaurant Bistro De Loep en lunchroom/snackbar Buuf & Buur. Aan de overkant van het park liggen mooie out- en indoor tennisbanen als ook het nieuwe gemeentelijke zwembad, zowel openlucht als overdekt.

Categorie├źn