Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Vakantiepark De Lourenshoeve

Dit mooie en rustig gelegen vakantiepark bevindt zich in recreatiegebied De Twentse Hooilanden, op een kleine afstand van het authentieke brinkdorp Den Ham.

De ligging van het park is zowel mooi als bijzonder gunstig. Zo kunt u bijvoorbeeld wandel- en fietstochten maken door het sfeervolle landschap, historische dorpjes bekijken en diverse nabij gelegen bezienswaardigheden bezoeken.

De sportieve gast kan een balletje slaan op de tegenover het park gelegen pitch & putt baan. Ook boogschieten, mountainbiken en kanovaren en het bezoeken van een van de vele attractieparken in de omgeving behoren tot de mogelijkheden.

Bij de Lourenshoeve kunt u terecht voor het huren van een Vakantieboerderij, Groepsaccommodatie of een heerlijk ontspannend verblijf op onze camping.

Paardenliefhebbers zullen zich uitstekend vermaken op Vakantiepark De Lourenshoeve. Het is mogelijk om uw paard mee te nemen en deze te stallen in het paardensportcentrum op het park. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid paardrijlessen te volgen. Door de kleinschalige opzet van het park zullen met name rust,- wandel- en fietsliefhebbers zich op Vakantiepark De Lourenshoeve thuis voelen. Het park staat garant voor een heerlijk en ontspannen verblijf!

Contact

Adres
Flierdijk 3
7683 RA Den Ham
Telefoon
0546-672950
Online
www.lourenshoeve.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook

boek Vakantiepark De Lourenshoeve

 

Als u op reserveren klikt wordt uw verzoek doorgestuurd naar Vakantiepark De Lourenshoeve. Uw reservering is pas definitief na bevestiging door de accomodatie.