Bed & breakfasts in Twente

Bed & breakfasts in Twente

 • de Johanneshoeve

  de Johanneshoeve

  Bed & Breakfast, apartementen, groepsaccommodatie en vergaderruimte De Johanneshoeve ligt landelijk gelegen, met uitzicht over de landerijen, nabij natuurgebied de Engbertsdijksvenen.

  locatie
  Dalweg 39, 7676SB Westerhaar-Vriezenveensewijk
 • Erve Fakkert

  Erve Fakkert

  Vakantiehuis, B&B tot 19 personen, aan de rand van het landelijke dorp Rossum. Rossum ligt tussen de plaatsen Oldenzaal, Denekamp en Ootmarsum in Twente.

  locatie
  Everlostraat 3, 7596MP Rossum
 • B & B Het Wierdense Veld

  B & B Het Wierdense Veld

  Tussen Wierden en Hellendoorn kunt u genieten van het prachtige natuurgebied Het Wierdense Veld. De familie Elbert ontvangt u met een warm welkom: ALS U GENIET, GENIETEN WIJ OOK!!!

  locatie
  Dalkruid 31, 7443 LE Wierden
 • B&B Erve Höwerboer

  B&B Erve Höwerboer

  Karakteristieke Twentse boerderij tot 16 personen, aan de rand van het prachtige stadje Ootmarsum en de twentse essen

  locatie
  Oldenzaalsestraat 40, 7631CV Ootmarsum
 • B&B De Gagel

  B&B De Gagel

  Overnachten in een authentiek zelf gebouwd huis van bomen uit eigen bos. B&B De Gagel, een unieke overnachtingsgelegenheid.

  locatie
  Oude Enschedeseweg 76, 7481 PL Haaksbergen
 • Emma's Bed & Breakfast

  Emma's Bed & Breakfast

  Emma's B&B is gevestigd in een verkeersluwe zijstraat van de Haaksbergerstraat (Emmastraat) in een statig pand uit 1912 en heeft in haar pakhuis (achter het huis) 3 appartementen beschikbaar.

  locatie
  Emmastraat 29, 7513 BA Enschede
 • Twentekiek

  Twentekiek

  Op zoover is Twentekiek beoordeeld met een 9.2 en is daarbij uitgeroepen tot beste van Overijssel! De vakantie verblijven liggen nabij Landgoed Twickel en zijn luxe ingericht en uitermate geschikt voor mindervaliden.

  locatie
  Grote Looweg 9, 7495TL Ambt Delden
 • Bed and Breakfast den Soeten Inval

  Bed and Breakfast den Soeten Inval

  Bent u van plan een paar dagen of langer heerlijk te genieten in een rustige karakteristieke en groene omgeving ? Dan is Bed and Breakfast ‘den Soeten Inval’ middenin de oude kern van Stad Delden, gehuisvest in een gemeentelijke monument voor u het juiste adres.

  locatie
  Marktstraat 16, 7491 AW Delden
 • B & B Notterveld

  B & B Notterveld

  Wilt u er even helemaal tussenuit? Kom dan overnachten in Notter, gelegen tegen de Sallandse Heuvelrug. Johan en Ina Westra verwelkomen u graag in onze onlangs geopende Bed and Breakfast.

  locatie
  Blokdijk 5, 7467 PG Notter
 • De Reggestee

  De Reggestee

  Zoek je rust, ruimte en comfort in een prachtig groene wandel- en fiets omgeving, gelegen aan de Regge, dan ben je hier aan het juiste adres. DeB&B en vakantiewoning van De Reggestee stralen luxe en sfeer uit waardoor je je zich thuis zult voelen.

  locatie
  Hancateweg-Oost 5, 7447 TL Hellendoorn

De leukste B&B’s in Twente

Waar vind je de leukste en mooiste bed & breakfast? Twente spant in Nederland wellicht de kroon met haar prachtige natuur en ruime keuze aan gezellige en luxe bed and breakfast pensions. Wat is er nou heerlijker dan ontspannen verblijven in een prachtige omgeving waar logies en ontbijt volledig worden verzorgd? En daarnaast heb je natuurlijk alle vrijheid om je dag of dagen in te delen met ontspanning of activiteiten.

Ontdek zelf wat de Twentse gastvrijheid inhoudt, en boek een kort of lang verblijf in een van de leuke BnB’s die Twente rijk is. Romantisch met z’n tweeën, er op uit met het gezin, of wellicht een reünie of zakelijke ontmoeting? Voor ieder soort verblijf is er een geschikte bed en breakfast te vinden waar je geniet van absolute privacy, comfort en het fluiten van de vogels.