navigatie overslaan

Natuurlogies Buurse Buiten

Wakker worden samen met de natuur. Natuurlogies Buurse Buiten zijn drie bijzondere, kleinschalige logiesverblijven midden in natuurgebied Het Witte Veen.

Wakker worden met het gevoel dat je helemaal niets hoeft. Om je heen natuur, die je deelt met vogels, eekhoorns, reeën en Schotse Hooglanders. Wandel- en fietspaden zo ongeveer vanaf je eigen erf. Een kwartiertje lopen naar Kaffee und Kuchen net over de grens. Wat ga je doen vandaag? De omgeving ontdekken? Een boek lezen? Of blijf je een beetje mijmeren in en om het huis – want er is toch tijd zat?

Zeg nou zelf: zo’n dag is toch puur geluk…

Locatie Erve 't Markslag

  • De Heerenkamer, vakantiehuis voor 4-5 personen | De gerestaureerde boerderij uit ca. 1905 heeft een woonkeuken met de sfeer van vroeger. De ruime sfeervolle woonkamer met houtkachel is door een grote schuifpui verbonden met een veranda. In het buitenseizoen een heerlijke extra leefruimte om te genieten van het echte Twentse buitenleven. Op de verdieping zijn twee slaapkamers met boxspring-bedden en badkamer. Logeren in De Heerenkamer? Klik hier.

  • Het Bakhuis, vakantiehuis voor 2-4 personen | Het vroegere Bakhuis van Erve 't Markslag is nu een bijzonder logiesverblijf met knusse zithoek met (slaap)bank en houtkachel en goed uitgeruste keuken. Op de vide is een slaapkamer met 2 persoonsboxspring en badkamer. Logeren in Het Bakhuis? Klik hier.

Locatie Beekweg

  • De Beekloft, 4 personen | De Beekloft is een vakwerkschuur die in gebruik is als gastenverblijf. De zithoek en woonkeuken bevinden zich, net als een loft, in een open ruimte met houtkachel. Openslaande deuren naar een eigen terras versterken het gevoel dat je midden in de natuur bent. De badkamer is beneden en de 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden op de verdieping. Logeren in De Beekloft? Klik hier.

Categorieën