Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Bed & Breakfast De Tol

De bed & breakfast / vakantiewoning is gelegen op het landgoed de Tol aan de weg die Enschede en Hengelo met elkaar verbindt, vlakbij de Universiteit Twente en de Grolsch Veste.

Het gezellige centrum van Enschede, Rijksmuseum Twenthe, Twentse Welle museum en nieuwbouwwijk Roombeek zijn op de fiets in ongeveer 10 minuten te bereiken. In de omgeving vind je prachtige fietsroutes in het mooie Twentse landschap.

Bij terugkomst in de B&B kun je volop genieten van de privacy en rust en het buitenleven op het landgoed. Je kunt een heerlijke boswandeling maken en als het even meezit, tijdens de wandeling reeën en eekhoorntjes bewonderen.

Op het landgoed is een sfeervolle accommodatie met twee luxe appartementen gerealiseerd. Beide zijn voorzien van een tweepersoons slaapkamer, een eigen badkamer, toilet en keuken met alle luxe comfort.

Voor gezinnen zijn er boven nog twee aparte slaapkamers met een tweepersoons comfortabele boxpring en een gemeenschappelijke douche en toilet die je eventueel mee kunt huren voor €35 per nacht per kamer.

Faciliteiten: - Vloerverwarming - Volledig ingerichte keuken - Aparte slaapkamer met 2 persoons boxpring - Eigen badkamer met douche en toilet - Woon/ eetkamer - Tv en gratis wifi
- Droog en wasmachine

De woning is tevens zeer geschikt voor het huren van een langere periode. Prijs op aanvraag.

Tip je vrienden

twitter facebook