navigatie overslaan

Erve Fakkert

Vakantiehuis, B&B tot 19 personen, aan de rand van het landelijke dorp Rossum. Rossum ligt tussen de plaatsen Oldenzaal, Denekamp en Ootmarsum in Twente.

Het vakantieverblijf is gevestigd in een voormalige meelhandel met daarbij een windmolen. Helaas heeft de windmolen de tand des tijds niet doorstaan en is afgebroken.

Bij ons kunt u genieten van de landelijke rust en ruimte in de prachtige buurtschap Volthe. Pak de fiets of wandel over het essen en door de bossen in het Twentse landschap. Ook kunt u werken aan uw creatieve talenten in ons atelier. Workshops op aanvraag mogelijk. Maatwerk is ons devies.

De voormalige molenaarsschuur op Erve Fakkert is omgetoverd tot een prachtig gastenverblijf.

Gastenkamers. Dit verblijf bestaat uit zeven ruime kamers met elk een cultureel thema: toneel, pottenbakken, dichtkunst, tekenen, fotografie, beeldhouwen, muziek, palet.

De bijzonder inrichting maakt een overnachting tot een ware belevenis. De kamers beschikken allemaal over een tweepersoonsbed en een badkamer. In het gastenverblijf vindt u een gemeenschappelijke ruimte waar u rustig kunt lezen of 's avonds kunt samenkomen met andere gasten voor een goed glas wijn of een koud pilsje. Ook buiten kunt u volop genieten van uw verblijf op Erve Fakkert. Vanaf het terras ziet u onze schapen en bokjes grazen tussen de fruitbomen en kijkt u uit over het glooiende landschap. Mocht u toe zijn aan wat actief vermaak, dan kunt u gebruik maken van één van onze jeux de boules-banen.

Het Palet is de gezamelijke ruimte waar 's morgens het ontbijt geserveerd wordt en 's avonds de huiskamer van Erve Fakkert is.

Vakantiewoning de Muller Onze vakantiewoning is geschikt voor mensen met behoefte aan privacy. De woning biedt ruimte aan maximaal vijf personen en boekt u op basis van logies. Het gelijkvloerse verblijf is van alle gemakken voorzien. De woning bestaat uit twee slaapkamers, een toilet, douche en een woonkamer met open keuken. Vanuit de woning of vanaf het terras geniet u van een prachtig uitzicht over het Twentse coulissenlandschap.

Atelier Naast ons gastenverblijf vindt u het atelier. Dit atelier wordt gebruikt als startpunt voor onze creatieve workshops. De ruimte is ook uitermate geschikt voor een vergadering of een brainstormsessie. Kunstenaars en vakantiegangers kunnen in het atelier hun creativiteit de vrije loop laten.

Graag tot ziens bij Erve Fakkert.

Categorieën