Bed & Breakfast De Lariks

Bed & breakfast De Lariks vind je op de bovenverdieping van een vrijstaand huis met grote tuin. De bovenverdieping is voorzien van een heerlijk dakterras. De Bed & Breakfast is gelegen aan meerdere fiets- en wandelroutes.

Het landelijke erf ligt tussen de dorpen Usselo en Boekelo, vlakbij Enschede. In de Lariks kun je heerlijk slapen en in overleg wordt er ontbijt geserveerd. Koffie & thee staat voor je klaar. In de B&B geniet je van een prachtig uitzicht over de natuur van Usselo. De omgeving biedt vele wandel- en fietsmogelijkheden. De natuur rondom Usselo, Boekelo en Enschede is zeer fraai en in Boekelo tref je een knooppunt van diverse routes.

De vrijstaande woning aan de Broekmaatweg beschikt over twee gastenkamers op de bovenverdieping, waarvan één kamer met een tweepersoonsbed, en een groot dakterras. Tevens een kamer met een eenpersoonsbed. De keurige badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel. Beide kamers zijn in te richten met twee losse bedden waardoor er maximaal vier gasten kunnen slapen. Huisdieren zijn welkom, wel wordt er dan een extra bijdrage voor de schoonmaak gevraagd.

prijzen

€ 35,00 Prijs per overnachting
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.

Tip je vrienden

facebook twitter