Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Bed & Breakfast Diepenheim

Je hoeft niet lang te zoeken naar een bed and breakfast in Diepenheim. In steden en dorpen, tussen de landerijen, in de bossen, aan golfbanen, aan water en verscholen in de natuur: overal vind je ze. Kan niet missen. In Twente beland je letterlijk en figuurlijk in een gespreid bedje. En in de open armen van een Tukker.

Verhalen uit Twente

 1. Doe-tips

  Moeder-dochter uitjes in Twente; een paar leuke ideeën

  geschreven door Maryke
 2. Doe-tips

  15 Twentse tips voor coronaproof uitjes of vakantie op 1,5 m.

 3. Binnenkijken bij

  Neem een kijkje bij Erve Broam: de boerderij van familie Scholten Linde

  geschreven door Bertine
 4. 24 uur op pad met

  De laatste week in Twente voor cowfluencer Liesje22. Wat vonden jullie ervan?

  geschreven door Liesje22
 5. Route-tips

  Lange fietsroute: de Liberation Route. Stilstaan bij helden en slachtoffers.

  geschreven door Bertine
 6. 24 uur op pad met

  Week 2 bracht cowfluencer Liesje22 op de mooiste zonnige plekken.

  geschreven door Liesje22
 7. 24 uur op pad met

  Dit heeft cowfluencer Liesje22 de eerste week in Twente meegemaakt.

  geschreven door Liesje22
 8. Doe-tips

  Romantisch cadeau voor je partner: samen een weekendje Twente

  geschreven door Maryke

B&B in Twente

Ben je voor een vakantie of weekendje weg in Twente op zoek naar een mooie B&B? Diepenheim, in het prachtige Hof van Twente, is de ideale plek waar rust, ruimte, natuur en een ongekende gastvrijheid samenkomen. De pittoreske uitstraling van de oude stad met uitgestrekte natuurgebieden eromheen maken het een geliefde bestemming voor veel toeristen. Boek een verblijf in een van de vele landelijke Bed en Breakfasts en ontdek zelf wat Diepenheim allemaal te bieden heeft.

B&B Diepenheim

Wie op zoek is naar absolute ontspanning zal deze zeker vinden in een BnB in Diepenheim. De pensions, gastenverblijven en luxe kamers bevinden zich namelijk veelal in mooie boerderijen, op grote erven of landgoederen. Afhankelijk van het type B&B is het verblijf volledig op zichzelf staand, of wordt bijvoorbeeld de woon- en eetkamer gedeeld met overige gasten. Desalniettemin is de Bed en Breakfast stijlvol afgewerkt met comfortabele bedden in een luxe kamer waar je een weldadige nachtrust ervaart.

Historische stad Diepenheim

Diepenheim is een van de acht historische steden in Twente en wordt omringd door zes prachtige kastelen met schitterende landgoederen. Wandelaars, fietsers en cultuurliefhebbers zullen hier dan ook zeker hun hart ophalen. Maar ook de kunstliefhebber komt hier aan zijn trekken; Diepenheim staat namelijk bekend als dé kunststad van Overijssel met tentoonstellingen, exposities, galerieën en door het jaar heen allerlei evenementen.

Overnachten in Diepenheim

Met een overnachting in een pension of Bed and Breakfast in de buurt van Diepenheim heb je de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen, wandelend, fietsend of zelfs met de auto als je iets verder weg wilt. Ook de Diepenheimers hebben de bekende Twentse gastvrijheid hoog in het vaandel staan, dus je gastheer of gastvrouw staat voor je klaar met tips over wat je in de omgeving kunt doen.