Bed and Breakfast Borne?

Twente is een geliefde omgeving waar mensen op zoek gaan naar rust en de natuur. Borne is een klein plaatsje centraal gelegen in Twente omringt door een groene glooiende omgeving waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Geniet van de heides met schapen, de landelijke boerderijen en de beekjes die door de bossen door lopen. Bent u op zoek naar deze ontspanning en rust en wilt u er een paar dagen er tussen uit? Dan is Twente de plek waar u naar op zoek bent. De volgende stap is het zoeken van een verblijf om te overnachten.

Verhalen uit Twente

 1. Typisch Twents

  7 landgoederen in Twente die het textielverleden vertellen

  geschreven door Nicoline
 2. Slaaptijd!

  Buiten wakker worden... Nou ja, bijna buiten! Thuiskomen in Twente.

 3. Doe-tips

  Moeder-dochter uitjes in Twente; een paar leuke ideeën

  geschreven door Maryke
 4. Doe-tips

  5 Twentse tips voor coronaproof uitjes of vakantie op 1,5 m.

 5. Binnenkijken bij

  Neem een kijkje bij Erve Broam: de boerderij van familie Scholten Linde

  geschreven door Bertine
 6. 24 uur op pad met

  De laatste week in Twente voor cowfluencer Liesje22. Wat vonden jullie ervan?

  geschreven door Liesje22
 7. Route-tips

  Lange fietsroute: de Liberation Route. Stilstaan bij helden en slachtoffers.

  geschreven door Bertine
 8. 24 uur op pad met

  Week 2 bracht cowfluencer Liesje22 op de mooiste zonnige plekken.

  geschreven door Liesje22

Overnachten in Borne?

In de omgeving vindt u meerdere B&B's. Een Bed and Breakfast heeft als groot voordeel dat het een kleinschalige accommodatie is en dat de eigenaren gastvrij zijn. De beleving van een Bed and Breakfast is heel anders dan een hotel. En zeker in de omgeving Twente sluit een Bed and Breakfast waarschijnlijk veel meer bij uw behoeftes aan dan een hotel. U vindt meerdere soorten accommodaties, kies bijvoorbeeld voor een authentieke boerderij, of een eeuwenoud erfgoed of artistieke woning. Keuze genoeg, er is altijd wel een verblijf dat bij uw wensen aansluit en waar u met plezier zult overnachten.

Omgeving Borne

Borne is gelegen tussen Almelo en Hengelo in. Een uitstapje naar één van deze grotere steden is dus zo gemaakt. Bezoek daar de winkels of bekijk daar mooie oude gebouwen zoals de Grote Kerk in Almelo of het Sint-Lambertusbasiliek in Hengelo. Of neem eens een kijkje in het op een na grootste dorp van de gemeente Borne, Zenderen. Het dorp Zenderen beschikt over een oude kern en u krijgt een beetje het idee dat u terug de tijd in gaat. Zeker als u het Karmelklooster bezoekt, dit klooster staat bekend om de verkrijgbaarheid van het genezende heilige Albertuswater. Het klooster is op werkdagen vrij te bezoeken.

Lijkt u het wat? Een aantal dagen tot volledige ontspanning komen in Oost-Nederland? Kies dan een kleinschalige gastvrij verblijf dat aansluit bij uw wensen. Gegarandeerd dat u heerlijke dagen zult hebben in Twente om niet meer te vergeten!