Bed and Breakfast Borne

Twente is een geliefde omgeving waar mensen op zoek gaan naar rust en de natuur. Borne is een klein plaatsje centraal gelegen in Twente omringt door een groene glooiende omgeving waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Geniet van de heides met schapen, de landelijke boerderijen en de beekjes die door de bossen door lopen. Bent u op zoek naar deze ontspanning en rust en wilt u er een paar dagen er tussen uit? Dan is Twente de plek waar u naar op zoek bent. De volgende stap is het zoeken van een verblijf om te overnachten.

Verhalen uit Twente

 1. Slaaptijd!

  Hoe Scandinavisch wil je het hebben in Twente? Thuiskomen doe je hier.

  geschreven door Bertine
 2. Slaaptijd!

  Weekendje weg met Kerst. Ook jij verdient rust in de drukke decembermaand.

 3. Typisch Twents

  Cultuurtijd! Twente barst uit z'n voegen van de culturele plekjes.

 4. Doe-tips

  Twente Ballooning Oldenzaal, een kleurrijk ballonnenspektakel.

  geschreven door Maryke
 5. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door de textielhistorie van Haaksbergen.

 6. Doe-tips

  Pinksteren in Twente. Bekijk de 6 Twentse tips voor een fijn pinksterweekend.

 7. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door de Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal.

 8. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door kasteelrijk Hof van Twente.

Overnachten in Borne?

In de omgeving vindt u meerdere B&B's. Een Bed and Breakfast heeft als groot voordeel dat het een kleinschalige accommodatie is en dat de eigenaren gastvrij zijn. De beleving van een Bed and Breakfast is heel anders dan een hotel. En zeker in de omgeving Twente sluit een Bed and Breakfast waarschijnlijk veel meer bij uw behoeftes aan dan een hotel. U vindt meerdere soorten accommodaties, kies bijvoorbeeld voor een authentieke boerderij, of een eeuwenoud erfgoed of artistieke woning. Keuze genoeg, er is altijd wel een verblijf dat bij uw wensen aansluit en waar u met plezier zult overnachten.

Omgeving Borne

Borne is gelegen tussen Almelo en Hengelo in. Een uitstapje naar één van deze grotere steden is dus zo gemaakt. Bezoek daar de winkels of bekijk daar mooie oude gebouwen zoals de Grote Kerk in Almelo of het Sint-Lambertusbasiliek in Hengelo. Of neem eens een kijkje in het op een na grootste dorp van de gemeente Borne, Zenderen. Het dorp Zenderen beschikt over een oude kern en u krijgt een beetje het idee dat u terug de tijd in gaat. Zeker als u het Karmelklooster bezoekt, dit klooster staat bekend om de verkrijgbaarheid van het genezende heilige Albertuswater. Het klooster is op werkdagen vrij te bezoeken.

Lijkt u het wat? Een aantal dagen tot volledige ontspanning komen in Oost-Nederland? Kies dan een kleinschalige gastvrij verblijf dat aansluit bij uw wensen. Gegarandeerd dat u heerlijke dagen zult hebben in Twente om niet meer te vergeten!