Bed and Breakfast Borne

Twente is een geliefde omgeving waar mensen op zoek gaan naar rust en de natuur. Borne is een klein plaatsje centraal gelegen in Twente omringt door een groene glooiende omgeving waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Geniet van de heides met schapen, de landelijke boerderijen en de beekjes die door de bossen door lopen. Bent u op zoek naar deze ontspanning en rust en wilt u er een paar dagen er tussen uit? Dan is Twente de plek waar u naar op zoek bent. De volgende stap is het zoeken van een verblijf om te overnachten.

Verhalen uit Twente

 1. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door kasteelrijk Hof van Twente.

 2. 24 uur op pad met

  Mathias neemt je mee met de Kerkepaden-Tichelroutes door Markelo

  geschreven door Mathias
 3. Route-tips

  Handige en leuke tips tijdens het lopen van Kerkepaden-Tichelroutes.

  geschreven door Mathias
 4. Doe-tips

  Een kleurrijk geheel in Twente tijdens de Elephant Parade

 5. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip over de Regge in Wierden en Enter.

 6. Doe-tips

  Relaxtijd: Neem wat tijd voor jezelf en geniet van al het moois van Twente!

 7. Slaaptijd!

  Gijs over zijn vakantie in Twente: één groot pretpark voor kinderen!

  geschreven door Gijs Hardeman
 8. 24 uur op pad met

  Bas & Nicolette in Twente: "Iedereen is zo ontzettend aardig hier"

Overnachten in Borne?

In de omgeving vindt u meerdere B&B's. Een Bed and Breakfast heeft als groot voordeel dat het een kleinschalige accommodatie is en dat de eigenaren gastvrij zijn. De beleving van een Bed and Breakfast is heel anders dan een hotel. En zeker in de omgeving Twente sluit een Bed and Breakfast waarschijnlijk veel meer bij uw behoeftes aan dan een hotel. U vindt meerdere soorten accommodaties, kies bijvoorbeeld voor een authentieke boerderij, of een eeuwenoud erfgoed of artistieke woning. Keuze genoeg, er is altijd wel een verblijf dat bij uw wensen aansluit en waar u met plezier zult overnachten.

Omgeving Borne

Borne is gelegen tussen Almelo en Hengelo in. Een uitstapje naar één van deze grotere steden is dus zo gemaakt. Bezoek daar de winkels of bekijk daar mooie oude gebouwen zoals de Grote Kerk in Almelo of het Sint-Lambertusbasiliek in Hengelo. Of neem eens een kijkje in het op een na grootste dorp van de gemeente Borne, Zenderen. Het dorp Zenderen beschikt over een oude kern en u krijgt een beetje het idee dat u terug de tijd in gaat. Zeker als u het Karmelklooster bezoekt, dit klooster staat bekend om de verkrijgbaarheid van het genezende heilige Albertuswater. Het klooster is op werkdagen vrij te bezoeken.

Lijkt u het wat? Een aantal dagen tot volledige ontspanning komen in Oost-Nederland? Kies dan een kleinschalige gastvrij verblijf dat aansluit bij uw wensen. Gegarandeerd dat u heerlijke dagen zult hebben in Twente om niet meer te vergeten!