Bed and Breakfast Borne?

Twente is een geliefde omgeving waar mensen op zoek gaan naar rust en de natuur. Borne is een klein plaatsje centraal gelegen in Twente omringt door een groene glooiende omgeving waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Geniet van de heides met schapen, de landelijke boerderijen en de beekjes die door de bossen door lopen. Bent u op zoek naar deze ontspanning en rust en wilt u er een paar dagen er tussen uit? Dan is Twente de plek waar u naar op zoek bent. De volgende stap is het zoeken van een verblijf om te overnachten.

Verhalen uit Twente

 1. 24 uur op pad met

  Bas & Nicolette in Twente: "Iedereen is zo ontzettend aardig hier"

 2. Slaaptijd!

  In luxe slapen tussen Koude Oorlog bunkers; Campground Twente

 3. Typisch Twents

  100 jaar textiel Twente: Borne, verbonden door de rode draad.

 4. Buiten de gebaande paden op de Sallandse Heuvelrug en Twents Reggedal

 5. Doe-tips

  12 Twentse lockdown tips voor coronaproof activiteiten

 6. Binnenkijken bij

  Binnenkijken bij 't Kruisselt; daar waar de tijd best even uit mag.

  geschreven door Bertine
 7. Route-tips

  Lange Koninklijke fietsroute: De Oranjeroute!

  geschreven door Bertine
 8. Doe-tips

  Valentijn in Twente: verras jouw Valentijn met deze originele tips.

Overnachten in Borne?

In de omgeving vindt u meerdere B&B's. Een Bed and Breakfast heeft als groot voordeel dat het een kleinschalige accommodatie is en dat de eigenaren gastvrij zijn. De beleving van een Bed and Breakfast is heel anders dan een hotel. En zeker in de omgeving Twente sluit een Bed and Breakfast waarschijnlijk veel meer bij uw behoeftes aan dan een hotel. U vindt meerdere soorten accommodaties, kies bijvoorbeeld voor een authentieke boerderij, of een eeuwenoud erfgoed of artistieke woning. Keuze genoeg, er is altijd wel een verblijf dat bij uw wensen aansluit en waar u met plezier zult overnachten.

Omgeving Borne

Borne is gelegen tussen Almelo en Hengelo in. Een uitstapje naar één van deze grotere steden is dus zo gemaakt. Bezoek daar de winkels of bekijk daar mooie oude gebouwen zoals de Grote Kerk in Almelo of het Sint-Lambertusbasiliek in Hengelo. Of neem eens een kijkje in het op een na grootste dorp van de gemeente Borne, Zenderen. Het dorp Zenderen beschikt over een oude kern en u krijgt een beetje het idee dat u terug de tijd in gaat. Zeker als u het Karmelklooster bezoekt, dit klooster staat bekend om de verkrijgbaarheid van het genezende heilige Albertuswater. Het klooster is op werkdagen vrij te bezoeken.

Lijkt u het wat? Een aantal dagen tot volledige ontspanning komen in Oost-Nederland? Kies dan een kleinschalige gastvrij verblijf dat aansluit bij uw wensen. Gegarandeerd dat u heerlijke dagen zult hebben in Twente om niet meer te vergeten!