Bed & Breakfast Diepenheim

Je hoeft niet lang te zoeken naar een bed and breakfast in Diepenheim. In steden en dorpen, tussen de landerijen, in de bossen, aan golfbanen, aan water en verscholen in de natuur: overal vind je ze. Kan niet missen. In Twente beland je letterlijk en figuurlijk in een gespreid bedje. En in de open armen van een Tukker.

Verhalen uit Twente

 1. Slaaptijd!

  Meivakantie in Twente. Fijn wat tijd doorbrengen met het hele gezin

  geschreven door Dorien
 2. Slaaptijd!

  In luxe slapen tussen Koude Oorlog bunkers; Campground Twente

 3. Typisch Twents

  100 jaar textiel Twente: Borne, verbonden door de rode draad.

 4. Doe-tips

  Buiten de gebaande paden op de Sallandse Heuvelrug en Twents Reggedal

 5. Doe-tips

  10 Twentse lockdown tips voor coronaproof activiteiten

 6. Binnenkijken bij

  Binnenkijken bij 't Kruisselt; daar waar de tijd best even uit mag.

  geschreven door Bertine
 7. Route-tips

  Lange Koninklijke fietsroute: De Oranjeroute!

  geschreven door Bertine
 8. Doe-tips

  Valentijn in Twente: verras jouw Valentijn met deze originele tips.

B&B in Twente

Ben je voor een vakantie of weekendje weg in Twente op zoek naar een mooie B&B? Diepenheim, in het prachtige Hof van Twente, is de ideale plek waar rust, ruimte, natuur en een ongekende gastvrijheid samenkomen. De pittoreske uitstraling van de oude stad met uitgestrekte natuurgebieden eromheen maken het een geliefde bestemming voor veel toeristen. Boek een verblijf in een van de vele landelijke Bed en Breakfasts en ontdek zelf wat Diepenheim allemaal te bieden heeft.

B&B Diepenheim

Wie op zoek is naar absolute ontspanning zal deze zeker vinden in een BnB in Diepenheim. De pensions, gastenverblijven en luxe kamers bevinden zich namelijk veelal in mooie boerderijen, op grote erven of landgoederen. Afhankelijk van het type B&B is het verblijf volledig op zichzelf staand, of wordt bijvoorbeeld de woon- en eetkamer gedeeld met overige gasten. Desalniettemin is de Bed en Breakfast stijlvol afgewerkt met comfortabele bedden in een luxe kamer waar je een weldadige nachtrust ervaart.

Historische stad Diepenheim

Diepenheim is een van de acht historische steden in Twente en wordt omringd door zes prachtige kastelen met schitterende landgoederen. Wandelaars, fietsers en cultuurliefhebbers zullen hier dan ook zeker hun hart ophalen. Maar ook de kunstliefhebber komt hier aan zijn trekken; Diepenheim staat namelijk bekend als dé kunststad van Overijssel met tentoonstellingen, exposities, galerieën en door het jaar heen allerlei evenementen.

Overnachten in Diepenheim

Met een overnachting in een pension of Bed and Breakfast in de buurt van Diepenheim heb je de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen, wandelend, fietsend of zelfs met de auto als je iets verder weg wilt. Ook de Diepenheimers hebben de bekende Twentse gastvrijheid hoog in het vaandel staan, dus je gastheer of gastvrouw staat voor je klaar met tips over wat je in de omgeving kunt doen.