Bed & Breakfast Enschede (B&B)?

Als je op zoek bent naar een uitvalsbasis om Enschede en omstreken te ontdekken dan kun je verblijven in een gezellige Bed and Breakfast. Enschede ligt in Twente, in de provincie Overijssel, en kent daardoor die typische Twentse gastvrijheid. Het is daarom niet verrassend dat hier tal van leuke B&B’s kunnen worden gehuurd voor een kort of langer verblijf. Middenin het centrum, op het platteland, of er juist tussenin? Aan jou de keuze!

Verhalen uit Twente

 1. 24 uur op pad met

  Bas & Nicolette in Twente: "Iedereen is zo ontzettend aardig hier"

 2. Slaaptijd!

  In luxe slapen tussen Koude Oorlog bunkers; Campground Twente

 3. Typisch Twents

  100 jaar textiel Twente: Borne, verbonden door de rode draad.

 4. Buiten de gebaande paden op de Sallandse Heuvelrug en Twents Reggedal

 5. Doe-tips

  12 Twentse lockdown tips voor coronaproof activiteiten

 6. Binnenkijken bij

  Binnenkijken bij 't Kruisselt; daar waar de tijd best even uit mag.

  geschreven door Bertine
 7. Route-tips

  Lange Koninklijke fietsroute: De Oranjeroute!

  geschreven door Bertine
 8. Doe-tips

  Valentijn in Twente: verras jouw Valentijn met deze originele tips.

B&B in Twente

De privacy en het comfort van een mini-appartement, inclusief logies en ontbijt, voor twee of meer personen met comfortabele bedden, privé-badkamer, WiFi en nog veel meer faciliteiten. Dat is wellicht het grootste voordeel van het verblijven in een guesthouse. En door het ruime aanbod kun je ook kiezen uit bijvoorbeeld een luxe bed and breakfast in het centrum van Enschede, op een boerderij, bed and breakfast op een landgoed met veel natuur en rust om je heen.

De gezelligste B&B’s in Enschede

Vind jouw ideale Bed & Breakfast in de regio Enschede voor een weekje of weekendje weg. Kies voor een gezellig pension in het centrum waardoor je gemakkelijk de stad kunt ontdekken, of huur net buiten de stad een leuke Bed and Breakfast. Enschede heeft namelijk prachtige natuurgebieden die te voet of met de fiets kunnen worden verkend. In de B&B staat in ieder geval jouw rust, comfort en ontspanning centraal.

Romantisch met z’n tweeën, een zakelijke afspraak, met het gezin even weg of gewoon eens wat anders. Voor elke gelegenheid is er een passende Bed en Breakfast. Nederland, en dan ook met name Enschede en Twente, heeft uiteenlopende soorten B&B’s die aan jouw specifieke wensen en behoeften zullen voldoen. Ervaar zelf de gastvrijheid en word met open armen ontvangen in jouw B&B in Enschede, en geniet van alles wat deze stad te bieden heeft.