Bed & breakfast Enschede

Als je op zoek bent naar een uitvalsbasis om Enschede en omstreken te ontdekken dan kun je verblijven in een gezellige Bed and Breakfast. Enschede ligt in Twente, in de provincie Overijssel, en kent daardoor die typische Twentse gastvrijheid. Het is daarom niet verrassend dat hier tal van leuke B&B’s kunnen worden gehuurd voor een kort of langer verblijf. Middenin het centrum, op het platteland, of er juist tussenin? Aan jou de keuze!

Verhalen uit Twente

 1. Doe-tips

  Do it yourself: 6 plekken in Twente waar jij de handen uit de mouwen steekt.

 2. Doe-tips

  Valentijn in Twente: verras jouw Valentijn met deze originele tips.

 3. Slaaptijd!

  Hoe Scandinavisch wil je het hebben in Twente? Thuiskomen doe je hier.

  geschreven door Bertine
 4. Slaaptijd!

  Weekendje weg met Kerst. Ook jij verdient rust in de drukke decembermaand.

 5. Typisch Twents

  Cultuurtijd! Twente barst uit z'n voegen van de culturele plekjes.

 6. Doe-tips

  Twente Ballooning Oldenzaal, een kleurrijk ballonnenspektakel.

  geschreven door Maryke
 7. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door de textielhistorie van Haaksbergen.

 8. Doe-tips

  Pinksteren in Twente. Bekijk de 6 Twentse tips voor een fijn pinksterweekend.

B&B in Enschede?

De privacy en het comfort van een mini-appartement, inclusief logies en ontbijt, voor twee of meer personen met comfortabele bedden, privé-badkamer, WiFi en nog veel meer faciliteiten. Dat is wellicht het grootste voordeel van het verblijven in een guesthouse. En door het ruime aanbod kun je ook kiezen uit bijvoorbeeld een luxe bed and breakfast in het centrum van Enschede, op een boerderij, bed and breakfast op een landgoed met veel natuur en rust om je heen.

De gezelligste B&B’s in Enschede

Vind jouw ideale Bed & Breakfast in de regio Enschede voor een weekje of weekendje weg. Kies voor een gezellig pension in het centrum waardoor je gemakkelijk de stad kunt ontdekken, of huur net buiten de stad een leuke Bed and Breakfast. Enschede heeft namelijk prachtige natuurgebieden die te voet of met de fiets kunnen worden verkend. In de B&B staat in ieder geval jouw rust, comfort en ontspanning centraal.

Romantisch met z’n tweeën, een zakelijke afspraak, met het gezin even weg of gewoon eens wat anders. Voor elke gelegenheid is er een passende Bed en Breakfast. Nederland, en dan ook met name Enschede en Twente, heeft uiteenlopende soorten B&B’s die aan jouw specifieke wensen en behoeften zullen voldoen. Ervaar zelf de gastvrijheid en word met open armen ontvangen in jouw B&B in Enschede, en geniet van alles wat deze stad te bieden heeft.