Bed and Breakfast Holten

Aan de voet van de Holterberg, het zuidelijkste deel van de Sallandse Heuvelrug, ligt Holten, een gezellig dorp dat ontzettend veel te bieden heeft. Toeristen verblijven hier dan ook graag in een leuke Bed and Breakfast. Holten heeft namelijk tal van bezienswaardigheden en activiteiten, voor jong en oud, en voor zowel de actieve als de ontspannen vakantieganger. Natuur, cultuur, sport en entertainment; deze gevarieerde stad en omgeving is van alle markten thuis.

Verhalen uit Twente

 1. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door kasteelrijk Hof van Twente.

 2. 24 uur op pad met

  Mathias neemt je mee met de Kerkepaden-Tichelroutes door Markelo

  geschreven door Mathias
 3. Route-tips

  Handige en leuke tips tijdens het lopen van Kerkepaden-Tichelroutes.

  geschreven door Mathias
 4. Doe-tips

  Een kleurrijk geheel in Twente tijdens de Elephant Parade

 5. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip over de Regge in Wierden en Enter.

 6. Doe-tips

  Relaxtijd: Neem wat tijd voor jezelf en geniet van al het moois van Twente!

 7. Slaaptijd!

  Gijs over zijn vakantie in Twente: één groot pretpark voor kinderen!

  geschreven door Gijs Hardeman
 8. 24 uur op pad met

  Bas & Nicolette in Twente: "Iedereen is zo ontzettend aardig hier"

B&B in Holten?

Als je een vakantie plant of weekendje weg wilt boeken, bekijk dan ook zeker het aanbod B&B’s in Holten. In de kleinschalige en vooral heel gezellige pensions wordt je gastvrij ontvangen en bij een verblijf op basis van logies en ontbijt natuurlijk ’s ochtend verwend met een heerlijk ontbijt om de dag goed te beginnen. Er zijn ook guesthouses die speciale arrangementen aanbieden van verblijf, ontbijt en een lunchpakket. Leuk als picknick als je de natuur in trekt.

De leukste B&B’s in Holten

Door de ligging aan de Holterberg en de Sallandse Heuvelrug, evenals het Pieterpad en Marskramerspad en het Twents Reggedal, is Holten een geliefde bestemming voor veel natuurliefhebbers. Hier kun je naar hartenlust wandelen, fietsen, en outdoorsporten. Er zijn dan ook tal van Bed & Breakfasts in de omgeving van Holten die je graag verwelkomen. Proef bijvoorbeeld het landleven op een boerderij bed and breakfast, of laat je extra verwennen met een arrangement en whirlpool in een luxe bed and breakfast. Wat denk je van overnachten in een bed and breakfast op een heus landgoed?

Naast de schitterende natuur is Holten zelf ook een leuk dorp met winkeltjes, terrasjes en restaurants. De Canadese Begraafplaats en Memory International War Museum zijn zeker het bezoeken waard. Op de Holterberg ligt het Natuurdiorama wat ook voor jonge kinderen een leuk museum is. Attractiepark Hellendoorn ligt zelfs dichtbij en garandeert een leuk dagje uit voor de kinderen.