Bed and Breakfast Holten

Aan de voet van de Holterberg, het zuidelijkste deel van de Sallandse Heuvelrug, ligt Holten, een gezellig dorp dat ontzettend veel te bieden heeft. Toeristen verblijven hier dan ook graag in een leuke Bed and Breakfast. Holten heeft namelijk tal van bezienswaardigheden en activiteiten, voor jong en oud, en voor zowel de actieve als de ontspannen vakantieganger. Natuur, cultuur, sport en entertainment; deze gevarieerde stad en omgeving is van alle markten thuis.

Verhalen uit Twente

 1. Doe-tips

  Do it yourself: 6 plekken in Twente waar jij de handen uit de mouwen steekt.

 2. Doe-tips

  Valentijn in Twente: verras jouw Valentijn met deze originele tips.

 3. Slaaptijd!

  Hoe Scandinavisch wil je het hebben in Twente? Thuiskomen doe je hier.

  geschreven door Bertine
 4. Slaaptijd!

  Weekendje weg met Kerst. Ook jij verdient rust in de drukke decembermaand.

 5. Typisch Twents

  Cultuurtijd! Twente barst uit z'n voegen van de culturele plekjes.

 6. Doe-tips

  Twente Ballooning Oldenzaal, een kleurrijk ballonnenspektakel.

  geschreven door Maryke
 7. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door de textielhistorie van Haaksbergen.

 8. Doe-tips

  Pinksteren in Twente. Bekijk de 6 Twentse tips voor een fijn pinksterweekend.

B&B in Holten?

Als je een vakantie plant of weekendje weg wilt boeken, bekijk dan ook zeker het aanbod B&B’s in Holten. In de kleinschalige en vooral heel gezellige pensions wordt je gastvrij ontvangen en bij een verblijf op basis van logies en ontbijt natuurlijk ’s ochtend verwend met een heerlijk ontbijt om de dag goed te beginnen. Er zijn ook guesthouses die speciale arrangementen aanbieden van verblijf, ontbijt en een lunchpakket. Leuk als picknick als je de natuur in trekt.

De leukste B&B’s in Holten

Door de ligging aan de Holterberg en de Sallandse Heuvelrug, evenals het Pieterpad en Marskramerspad en het Twents Reggedal, is Holten een geliefde bestemming voor veel natuurliefhebbers. Hier kun je naar hartenlust wandelen, fietsen, en outdoorsporten. Er zijn dan ook tal van Bed & Breakfasts in de omgeving van Holten die je graag verwelkomen. Proef bijvoorbeeld het landleven op een boerderij bed and breakfast, of laat je extra verwennen met een arrangement en whirlpool in een luxe bed and breakfast. Wat denk je van overnachten in een bed and breakfast op een heus landgoed?

Naast de schitterende natuur is Holten zelf ook een leuk dorp met winkeltjes, terrasjes en restaurants. De Canadese Begraafplaats en Memory International War Museum zijn zeker het bezoeken waard. Op de Holterberg ligt het Natuurdiorama wat ook voor jonge kinderen een leuk museum is. Attractiepark Hellendoorn ligt zelfs dichtbij en garandeert een leuk dagje uit voor de kinderen.