Bed & Breakfast de Zeilker

De Zeilker wordt als woonplek al genoemd in 1188 als “Salecinck”. Het is de oudste boerderij op de Zenderense Esch. Het gebintwerk is gedateerd op begin 1600. De boerderij is terug gerestaureerd naar de periode van rond 1922.

In de oude koeienstal en op de hooizolder hebben we 3 prachtige boerderijkamers gerealiseerd voor Bed & Breakfast (et’n en sloap’n). Deze boerderijkamers bieden slaapgelegenheid met ontbijt aan respectievelijk voor 2 personen en 5 personen.

De boerderijkamers zijn voorzien van een luxe badkamer (met onthard water) en een comfortabele zithoek. Standaard treft u een föhn, lectuur, een minibar en een map met wetenswaardigheden aan. Natuurlijk zijn moderne media aanwezig en gratis Wifi. In overleg kunt u gebruik maken van onze infraroodsauna.

U krijgt de gelegenheid om vanuit deze idyllische plek te genieten van alles wat Twente te bieden heeft. Diverse prachtige wandel- en fietsroutes beginnen direct bij onze boerderij onder andere de Handelsroute, het Marskramer pad. Een aantal routebeschrijvingen zijn hier aanwezig: Kloosterpad, Kuierroute, Beeldenroute, fietskaart Twente enz.

Beleef de rust, de gastvrijheid en de landschappelijke schoonheid van de Groene poort in Twente. We zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer. De grote steden zijn dichtbij. Ook kunt u, op loopafstand, culinair genieten in een van de sfeervolle restaurants die Zenderen rijk is. U kunt zich desgewenst laten adviseren door Hermien en Gerard als kenners van de streek.

Het is mogelijk om een lunchpakketje te bestellen. We bevinden ons op loopafstand van alle restaurants van Zenderen. U vindt ons op de hoek van de Zeilkerweg en de Lidwinaweg, zie borden B&B Erve de Zeilker.

Prijs per nacht voor 2 personen vanaf: €77,50 inclusief ontbijt.

Gezellig samen weg met vrienden of met uw gezin, ook dát kan bij Erve de Zeilker. Het is mogelijk de boerderijkamers samen met de deel te huren als boerderijappartement. U kunt dan gebruik maken van uw eigen keuken met alle toebehoren. Buiten is er voldoende ruimte om te ontspannen en te relaxen. In de boomgaard of in de beschutte zitjes in de tuin.

Speciale prijzen -5% voor een midweek (4 nachten) en een weekend (3 nachten).

Kinderen betalen, leeftijd x €2,25

Voor een filmimpressie zie:

https://drive.google.com/file/d/0B3joAmo9HcieYTc5dnZSR19LeXc/view

Aankomst- en vertrekdatum

Aankomst- en vertrekdatum

Of bekijk de website dezeilker.nl/

Openingstijden

Geopend op afspraak


contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Landelijk gelegen
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Visit Borne.

Tip je vrienden

facebook twitter