Boerderijcamping en Vakantieverblijf Hof ’t Sprakel

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Kom tot rust bij vakantieverblijf Hof ’t Sprakel. Gelegen op een prachtige es met een schitterend uitzicht over een uitgestrekt landschap van akkers en weilanden. Overnacht op de camping, in een appartement, groepsaccommodatie of een van de boerderijkamers.

Boerderijcamping

Op de boerderijcamping beleeft u de natuur van dichtbij, ’s ochtends wakker worden met vogelgezang, zicht op reeën die grazen langs de bosrand, konijnen die door de weilanden huppelen, vlinders en andere insecten die op de prachtige beplanting rondom het campingterrein af komen. Op de boerderij zijn nog eigen dieren aanwezig.

De camping heeft 25 ruime staplaatsen voorzien van elektriciteit (10 ampère per plaats), water en vuilwater afvoer. De natuurlijke beplanting geeft de plek voldoende privacy. Het moderne sanitair bestaat uit 4 douches en 1 multifunctionele douche/wc geschikt voor invaliden en gezinnen, 4 toiletten, 4 wasbakken en 1 gesloten wasruimte. Midden op de camping is een veldje om gezellig bij elkaar te komen. Honden zijn welkom, mits ze zijn aangelijnd. Vlak buiten de camping is voldoende ruimte honden los te laten.

Appartementen

In het campinggebouw bevinden zich op de begane grond 2 appartementen met ieders een eigen ingang. Éen geschikt voor 2-7 personen en één voor 6-11 personen. De appartementen hebben een keuken met ruime zithoek, woonkamer met gezellige zithoek en tv, 1 x tweepersoons slaapkamer, eigen terras met meubilair bereikbaar vanuit de woning en een parkeerplaats voor de deur. Honden zijn niet toegestaan in het appartement. Één van de appartementen is ook geschikt voor mindervaliden (gelijkvloers), brede deuropeningen, royale indeling, bankstel met verhoogd zitvlak, gemakkelijke stoel, douche voorzien van kruk en beugels en toilet voorzien van beugels.

B&B Boerderijkamers

Op de bovenverdieping van het campingebouw bevinden zich vier boerderijkamers die gebruikt kunnen worden als B&B. De boerderijkamers zijn toegankelijk via een vaste trap en geschikt voor 2 tot 4 personen. De Bed & Breakfast kamers bevatten ieders eigen sanitair op de kamer en een zithoek.

Groepsaccommodatie

De appartementen en Boerderijkamers kunnen in combinatie gebruikt worden als groepsaccommodatie. De groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 25 personen. Er is in zowel de keuken als buiten zitmogelijkheid voor de gehele groep. Aangrenzend aan de groepsaccommodatie bevindt zich een speelveldje.

Koffie en Theeschenkerij Hof 't Sprakel

Een perfecte gelegenheid om eens bij te praten tijdens een High tea / lunch of iets te vieren?
In onze horeca hebben we alles in huis om er direct een geweldige ervaring te maken, alles is bij ons HOME MADE. Verwennerij ten top ! Of je nu buiten zit op ons terras of binnen, overal waar je kijkt ziet u een prachtig uitzicht. Kinderen zullen zich ook zeker vermaken.

Wellness

Onder het campinggebouw is het genieten in de wellness met sauna, whirpool en massagestoel. De wellness is alle dagen geopend. Op maandag en donderdag is badkleding verplicht.

Meer informatie & Boeken

Meer informatie & boeken via www.hofsprakel.nl, T 074 3574582, info@hofsprakel.nl.

Bed & breakfasts

Op de bovenverdieping van het campingebouw bevinden zich vier 2 à 3 boerderijkamers die gebruikt kunnen worden als B&B. De boerderijkamers zijn toegankelijk via een vaste trap. De Bed & Breakfast kamers bevatten ieders eigen sanitair op de kamer en een zithoek.

Of bekijk de website www.hofsprakel.nl/

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
Faciliteiten groepsaccommodatie
  • Sauna
Toegankelijkheid
  • Drempelvrij
  • Er is een trap aanwezig
  • Rolstoeltoegankelijk

Tip je vrienden

facebook twitter