navigatie overslaan

Vakantieverblijf & Koffie-thee Huis Hof ’t Sprakel

Kom genieten van de Twentse gastvrijheid bij Hof ’t Sprakel. Op een prachtige es met uitzicht op weilanden en op bos vind je de vakantie appartementen, boerderijkamers (ook te combineren als groepsaccommodatie), kleine camping, Koffie-thee Huis van Hof ’t Sprakel.

Hof ’t Sprakel; boerderijkamers, vakantie appartementen, groepsaccommodatie, kleine camping en Koffie-thee Huis op een boeiende en bloeiende plek in het groene buitengebied van Haaksbergen.

Vakantieverblijf Hof ’t Sprakel

Of je bij Hof ’t Sprakel op de camping staat, overnacht in één van de - vakantiewoningen of boerderijkamers, die ook in combinatie met elkaar te gebruiken zijn als groepsaccommodatie, je proeft de natuur van het Twentse platteland.

  • Boerderijkamers | alle 5 boerderijkamers kun je boeken als B&B. Ze beschikken over een eigen ruime badkamer, zithoek met tv, gratis wifi en gratis koffie en thee. Eén boerderijkamer is ook geschikt voor mindervaliden. De woon- en leefruimte, keuken en terras deel je met andere gasten.
  • Vakantiewoningen | de 2 twee vakantiewoningen zijn gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. De ene vakantiewoning biedt plek aan 7-12 personen en de andere aan 6-7 personen). Één van de woningen is ook geschikt voor mindervaliden.
  • Kleine camping | De camping heeft 25 ruime staplaatsen voorzien van elektriciteit, water en vuilwater afvoer. De natuurlijke beplanting geeft de plekken voldoende privacy. In het moderne sanitairgebouw zijn 4 douches, 4 toiletten, 1 multifunctionele douche/toilet geschikt voor gezinnen en mindervaliden, wasbakken en gesloten wasruimte. De wasmachine en droger kunnen tegen betaling worden gebruikt.

Op de boerderijcamping beleef je de natuur van dichtbij, ’s ochtends wakker worden met vogelgezang, zicht op reeën die grazen langs de bosrand, konijnen die door de weilanden huppelen, vlinders en andere insecten die op de prachtige beplanting rondom het campingterrein af komen.

Koffie-thee Huis Hof ’t Sprakel

In het Koffie-thee Huis Hof ’t Sprakel kun je een goede bak koffie of een smaakvolle thee drinken met lekkers erbij! Ook kunnen je lekkers kiezen van de lunchkaart of gaan voor een high tea (op reservering). Voor de jongsten zijn er binnen en buiten mogelijkheden om te spelen.

Meer informatie & Boeken

Categorieën