Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

B&B Erve Höwerboer

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Karakteristieke Twentse boerderij tot 16 personen, aan de rand van het prachtige stadje Ootmarsum en de twentse essen.

In de oude boerderij zijn 7 grote sfeervol ingerichte boerderijkamers gerealiseerd, waar u nu met z'n tweetjes of met de hele familie kunt overnachten, en de volgende ochtend kunt genieten van een heerlijk ontbijt.

Erve Höwerboer is een nog actieve agrarische boerderij gelegen op 5 minuten lopen van het centrum, en binnen 2 minuten bent u in de twentse essen, waar u fietsend of lopend kunt genieten van de prachtige uitzichten. In het historische kunststadje Ootmarsum zelf zijn verschillende bezienswaardigheden, musea, galerieën en winkels.

Wij hopen u te mogen begroeten op ons erf.

Kamers: Aantal beschikbaar: 7
Aantal personen: 2
Prijs: 40.00

Erve Höwerboer is een logeerboerderij waar alle oorspronkelijke boerderij gebouwen omgebouwd en ingericht zijn om u mee te laten genieten van het leven op de boerderij. De ruime kamers in de boerderij zijn, comfortabel en voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet. “De Deel” waar vroeger het vee stond is het trefpunt met bar en zitjes, en waar nu het ontbijt wordt geserveerd.

Fietsen en wandelen in de omgeving is een belevenis, u kunt kiezen uit talloze mooie routes. Er zijn veel musea en galerieën in de directe omgeving en een aanrader in het Duitse grensgebied is bijvoorbeeld het kasteel van Bad Bentheim. Logeren kan met een grote groep, met z`n tweetjes of met de hele familie. Er zijn 7 sfeervol ingerichte kamers die u kunt boeken voor een paar dagen of een of meerdere weken. U bent in ieder geval van harte welkom . Maak kennis met het leven op de boerderij.

Ben & Renate Voorpostel

Of bekijk de website www.ervehowerboer.nl

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Landelijk gelegen

Tip je vrienden

facebook twitter