navigatie overslaan

B&B Biej'oons tuus

Biej’ oons tuus staat voor ‘bij ons thuis’. En dat is ook precies wat het is. 2 B&B kamers bij ons in huis. Allebei met badkamer ‘en suite’. En een gezellige zitkamer met kitchenette ‘op zolder’. Wij hebben een contactvrije entree.

In een prachtige omgeving op de grens van Twente en Salland, aan de voet van de Sallandse Heuvelrug en op loopafstand van het Pieterpad. Maar ook wandelen, fietsen, moutainbiken, kanovaren en paardrijden is mogelijk. En natuurlijk Avonturenpark Hellendoorn. In de directe omgeving van de B&B zijn meerdere mogelijkheden om je dagenlang te vermaken. Kijk vooral ook eens op onze facebookpagina waar we zoveel mogelijk uitstapjes plaatsen. Soms ‘om de hoek’, soms iets verder weg.

Van het ontbijt maken we een feestje met zo veel mogelijk streekproducten. En op zaterdag- en zondagochtend maken we er een echte verwennerij van. Altijd een smoothie, verse jus d’orange, koffie en thee.

Pieterpadlopers

Haal- en brengservice (voor Pieterpadlopers) tegen onkostenvergoeding in overleg. Op verzoek zorgen wij voor een lunchpakket en avondmaaltijd ‘wat de pot schaft’. Vanwege de versoepelde corona maatregelen kunnen maaltijden weer boven in de zitkamer/kitchenette genuttigd worden.

Hoe zeer wij ook gesteld zijn op huisdieren, ze zijn in onze B&B niet toegestaan.

Categorieën