B&B Erve Veldboer

Kom sfeervol overnachten in B&B Erve Veldboer gelegen aan de rand van de bruisende Hanzestad Oldenzaal. Een bijzondere uitvalbasis voor een heerlijke ontspannen vakantie in de mooiste regio van Nederland Twente.

Wandelend of fietsend door het zo kenmerkende, Twentse coulisselandschap geniet je optimaal van de zeer afwisselende omgeving. De rust en ruimte kun je ook op het eigen terras van de B&B ervaren!

Voor ontspanning en vertier is de intieme, Groote markt in het Stedke van plezeer (Oldenzaal) lekker dichtbij (2 km). Je vindt er volop restaurants en gezellige terrassen. Ook het bekende kunst stadje Ootmarsum ligt op korte afstand van de B&B (9 km). Daar tref je bijzondere galerie├źn, musea en uitstekende horecagelegenheden aan. Een bezoek aan het bekende kuuroord Bad Bentheim mag zeker niet vergeten worden. De eeuwenoude burcht is echt de moeite van een rondleiding waard (15 km).

Persoonlijke aandacht voor de wensen en verwachtingen van de gasten vinden ze bij B&B Erve Veldboer erg belangrijk. Laat je adviseren over passende, culturele en sportieve activiteiten. Extra leuk: ze geven je graag met liefde culinaire tips in de directe omgeving. Het ontbijt staat uit allerlei streekproducten zoals de eigen gemaakte jam en overheerlijke Twentse Krentenwegge. Dit alles zo goed mogelijk afgestemd op de persoonlijke behoeften van de gasten.

Aankomst- en vertrekdatum

Aankomst- en vertrekdatum

Of bekijk de website www.erveveldboer.nl

contactinformatie

 

Ootmarsumsedijk 18
7577 PM Oldenzaal

0653975405

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten bed & breakfast
  • Parkeerplaats aanwezig

Tip je vrienden

facebook twitter