Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Bed & Breakfast De Spieker

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Vakantiewoning De Spieker is gelegen in het buitengebied van Boekelo, vlakbij Enschede. Je verblijft er in een pittoresk huisje dat geschikt is voor vier (eventueel vijf) personen.

Het huisje is eenvoudig ingericht, doch voorzien van alle gemakken waaronder een centrale verwarming. ’s Avonds kun je heerlijk ontspannen in de prettige woonkamer en eventueel genieten van een gezellig vuurtje in de aanwezige houtkachel. Ook je favoriete televisieprogramma’s hoef je niet te missen want de satellietontvangst is er prima.

In de open keuken vind je een vierpits gasstel, een magnetron, een koelkast, een waterkoker en een koffiezetapparaat.

Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers, beide met veel kastruimte. In de compacte badkamer vind je een toilet, een bad met douchestang en een wastafel.

Buiten heb je voldoende privacy op de eigen terrassen en je kunt er heerlijk genieten van de prachtige natuur. In de nabije omgeving zijn volop wandel- en fietsmogelijkheden.

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Enschede Promotie.

Tip je vrienden

facebook twitter