navigatie overslaan

B&B ’t Nieuwe Rierink

’t Nieuwe Rierink is gelegen in het prachtige buitengebied van Markelo, tussen de landgoederen Ampsen, Westerflier en Weldam. Lochem en het kunstenaarsdorp Diepenheim liggen op een steenworp afstand. Fantastische plekjes die al wandelend, te paard, of op de fiets te bezoeken zijn.

Wandelaar, ruiter, fietser, natuurliefhebber, outdoor genieter, vogelaar, en/of levensgenieter. Voor iedereen hebben wij een warm welkom in onze Bed & Breakfast, dichtbij water, natuur, bos, landgoederen en kastelen.

U verblijft in de recent verbouwde en sfeervol ingerichte deel van de boerderij van Mark & Merle van de Watering – van Oosten. De zeer ruime plattelandssuite heeft een slaapkamer met eigen badkamer op de 1e verdieping, bereikbaar via een wenteltrap. Er bevind zich een 2-persoons kingsize bed en éénpersoons bedstede in de slaapkamer.

Beneden is de riante eet/woonkamer die van alle gemakken voorzien is. Hier wordt ook in de ochtend het heerlijke ontbijt met vers gebakken brood, fruit en diverse streekproducten voor u geserveerd.

Neemt u uw paard mee? Dan kunt u heerlijk gaan rijden in de mooie omgeving

In de nieuwe schuur (2021) bevinden zich 3 ruime buitenboxen, een wasplaats met warm en koud water en ruimte om uw harnachement op te hangen en eventueel rijtuig te stallen. .

Voor uw paard (en) en/of pony(‘s) zijn er ook paddocks aanwezig. ’t Nieuwe Rierink beschikt over een zeer ruime buitenmanege met goede bodem en ligt aan de route van het ruiterroutenetwerk van Twente

Categorieën