Maarbeek

Het huis Maarbeek ligt aan de rand van het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug op korte afstand van het bekende Pieterpad en van het centrum van Nijverdal (in gemeente Hellendoorn). In het woonhuis is een Bed and Breakfast en een Atelier ondergebracht.

Bed & Breakfast

De B&B Maarbeek is een uitstekende plek om een of een paar dagen bij te komen en van de natuur te genieten. Goede bedden, een ongestoorde nachtrust, en lekker en gezond eten zijn daarvoor ruim aanwezig. Alle drie de kamers bieden het comfort van eigen douche en toilet en een eigen deur naar de achtertuin. Er is ook een gastenkamer waar het ontbijt wordt geserveerd en waar u overdag kunt verblijven. Voor wie dat wil staan tegen geringe vergoeding een finse en een infrarood sauna tot uw beschikking.

Atelier

Het atelier heeft een eigen ingang aan de oostzijde van het gebouw. Er worden hier regelmatig cursussen aangeboden voor kleine groepen cursisten. Het plezier in het samen bezig zijn en elkaar inspireren tot creativiteit staat hierbij voorop. Afhankelijk van de cursus wordt er gewerkt met groepen van 4-8 cursisten Er kunnen cursussen gevolgd worden op een vaste tijd gedurende een aantal weken, maar ook een korte creatieve vakantie behoort tot de mogelijkheden, zie hiervoor de jaarkalender. Mocht u voor een kleine groep andere wensen hebben, buiten de jaarkalender om, bel ons dan even, dan kunnen we een afspraak op maat maken. Tenzij anders aangegeven worden de cursussen gegeven door Jenny Verbeek de eigenaresse van het Atelier. De cursussen gaan door wanneer er voldoende aanmeldingen zijn. Zodra duidelijk is dat de cursus doorgaat wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Bij alle cursussen wordt koffie,thee en/of limonade geschonken. Mocht er onverhoopt een les uitvallen, dan wordt u tijdig op de hoogte gesteld en wordt er in overleg met de cursisten een vervangende les gegeven. Mocht u meer informatie over een cursus willen, kunt u altijd even contact opnemen met het atelier!

Aankomst- en vertrekdatum

Aankomst- en vertrekdatum

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
Wifi
  • Gratis Wifi
Voorzieningen B&B kamer
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter