B&B Erve Naatsboer

Eigen woonboerderij en Finse Cottage midden in de natuur. Op de grens van Twente en Duitsland treft u Erve Naatsboer.

Deze karakteristieke boerderij is omringd door vijf hectare natuurschoon en ligt in een prachtige omgeving met adembenemende vergezichten. De omgeving leent zich uitstekend voor wandel- of fietstochten. Ook een tochtje over grens of een bezoek aan De Lutte en Ootmarsum is zeker de moeite waard.

De Bed & Breakfast beschikt over twee logeermogelijkheden. Slaapt u in de woonboerderij, dan heeft u een gedeelte van de boerderij tot uw beschikking met een eigen entree, 2 toiletten, Een slaapkamer met een grote luxe boxpring, keukentje (kan niet gekookt worden!) en badkamer. Een groot eigen terras omringd in een bloemenpracht zal u imponeren. Ook de “huisdieren” als kippen, schapen, eekhoorns en steenuilen, scharrelen graag om het huis. De Finse Cottage op het erf biedt eveneens plek aan twee personen. De Finse Cottage bevindt zich helemaal in het groen.Deze is uitgerust met een luxe boxpring, leuk zitje en koffie en thee mogelijkheden. De Cottage is een bijzondere overnachtingsplek, totaal anders en heeft een rustgevende werking.
U heeft een eigen terras met zitje. De luxe badkamer bevindt zich in het hoofdgebouw. Tevens hebben wij een prachtige buiten-veranda met een houtkacheltje waar je heerlijk een wijntje kunt drinken of lekker kunt lezen!

U wordt hartelijk ontvangen met een eigengemaakte traktatie. ’s Ochtends wordt er een uitgebreid streekgebonden, (met o.a. biologische producten) ontbijt geserveerd waar u ook met gemak uw lunch van kunt meenemen. Koffie en thee kunt u onbeperkt gebruiken. Voor de Cottage wordt het zelfde ontbijt geserveerd of in een leuke rieten ontbijtmand of als U wenst in de overdekte verwarmde Veranda. Erve Naatsboer, waar verwennerij en gastvrijheid nog heel gewoon is...Twente is mooi en puur, Verrassend!!

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten bed & breakfast
  • Parkeerplaats aanwezig
Wifi
  • Gratis Wifi
Voorzieningen B&B kamer
  • Eigen badkamer
  • Koffie/Thee faciliteiten
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter