Luxe bed en breakfast

Zucht jij ook wanneer je ziet dat al jouw vrienden naar dezelfde plaatsen gaan? Dat ze steeds veilig hun verblijf boeken in dezelfde luxe b&b in Nederland. Geven de typische toeristische trekpleisters jullie ook spontaan kippenvel? Gaan jullie voor de bekende weg of kiezen jullie voor een unieke trip naar Twente met verblijf in een luxe B&B en zijn jullie die uitzondering waar iedereen jaloers naar weg kwijlt?

Op zoek naar een luxe B&B in Twente?

De luxe b&b's zorgen er helaas niet voor dat je super opgefokt terug naar huis vertrekt en als allerlaatste heeft Twente geen tekort aan activiteiten. Als we het doen, dan doen we het goed! Een uitstap met een krakend bed waarbij je terugkeert met een rug die uit meerdere stukken bestaat dan dat je bent gearriveerd, is geen optie. Daarom hebben wij de beste b&b's in Nederland.

Waarschijnlijk zijn jullie nu al spontaan jullie koffers aan het inpakken om te vertrekken naar één van onze b&b's. Maar nog even wachten: vergeet jullie extra batterij voor jullie fototoestel niet. Jullie zin in avontuur en rust mogen jullie thuis laten want die krijgen jullie hier wel in een luxe b&b!