✓ Bed and breakfast Oldenzaal (B&B) boeken?

De oude *Hanzestad Oldenzaal* kent een rijke geschiedenis en is niet voor niets een geliefde stad in Twente om te bezoeken. Vakantiegangers en diegenen die graag een weekendje weg willen boeken hier dan ook graag een Bed and Breakfast. Oldenzaal is namelijk voor zowel de rustzoekers als de actievelingen een ideale bestemming; wandelingen, fietstochten, musea, galerijen en natuurlijk de bekende Sint Plechelmusbasiliek in het hart van de stad. Er valt veel te zien en te beleven maar men kan hier ook heerlijk ontspannen.

Verhalen uit Twente

 1. Doe-tips

  7 Twentse tips voor een fijn pinksterweekend

 2. Slaaptijd!

  Meivakantie in Twente. Fijn wat tijd doorbrengen met het hele gezin

  geschreven door Dorien
 3. Slaaptijd!

  In luxe slapen tussen Koude Oorlog bunkers; Campground Twente

 4. Typisch Twents

  100 jaar textiel Twente: Borne, verbonden door de rode draad.

 5. Doe-tips

  Buiten de gebaande paden op de Sallandse Heuvelrug en Twents Reggedal

 6. Doe-tips

  10 Twentse lockdown tips voor coronaproof activiteiten

 7. Binnenkijken bij

  Binnenkijken bij 't Kruisselt; daar waar de tijd best even uit mag.

  geschreven door Bertine
 8. Route-tips

  Lange Koninklijke fietsroute: De Oranjeroute!

  geschreven door Bertine

B&B in Twente

Kom je voor de rust dan wil je wellicht in een boerderij bed and breakfast overnachten. Midden op het platteland, in een oude omgebouwde schuur waar nu alle gemakken zijn voorzien en waar je toch nog het landleven ervaart. Een bed and breakfast op een landgoed is ook ontzettend romantisch met prachtige bossen, wandelpaden, doorkijkjes en een gevarieerd flora en fauna. Een luxe bed and breakfast in de stad zelf biedt volop mogelijkheden voor uitstapjes.

De leukste B&B’s in Oldenzaal

Je wordt natuurlijk door de gastheer en gastvrouw van de B&B verwelkomd met de typische Twentse gastvrijheid. Opgemaakte bedden, eigen sanitair en natuurlijk alle vrijheid om te komen en gaan wanneer jij wilt. En ’s ochtends wordt er een heerlijk ontbijt geserveerd voor een goede start van de dag. Een pension inclusief logies en ontbijt is toch voor eventjes je thuis ver weg van huis.

De eigenaren van de guesthouse geven je maar wat graag informatie over bezienswaardigheden in de omgeving. Verblijf je in een Bed & Breakfast in de omgeving van Oldenzaal dan wil je bijvoorbeeld het prachtige recreatiepark Het Hulsbeek zeker niet missen. Cultuurliefhebbers ontdekken Oldenzaal waar je fijn kan winkelen, terrasje pakken en lekker kunt eten. Met de auto kun je gemakkelijk de vele prachtige landgoederen en kastelen in Twente bezoeken.