Bed and breakfast Oldenzaal boeken?

De oude *Hanzestad Oldenzaal* kent een rijke geschiedenis en is niet voor niets een geliefde stad in Twente om te bezoeken. Vakantiegangers en diegenen die graag een weekendje weg willen boeken hier dan ook graag een Bed and Breakfast. Oldenzaal is namelijk voor zowel de rustzoekers als de actievelingen een ideale bestemming; wandelingen, fietstochten, musea, galerijen en natuurlijk de bekende Sint Plechelmusbasiliek in het hart van de stad. Er valt veel te zien en te beleven maar men kan hier ook heerlijk ontspannen.

Verhalen uit Twente

 1. Slaaptijd!

  Hoe Scandinavisch wil je het hebben in Twente? Thuiskomen doe je hier.

  geschreven door Bertine
 2. Slaaptijd!

  Weekendje weg met Kerst. Ook jij verdient rust in de drukke decembermaand.

 3. Typisch Twents

  Cultuurtijd! Twente barst uit z'n voegen van de culturele plekjes.

 4. Doe-tips

  Twente Ballooning Oldenzaal, een kleurrijk ballonnenspektakel.

  geschreven door Maryke
 5. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door de textielhistorie van Haaksbergen.

 6. Doe-tips

  Pinksteren in Twente. Bekijk de 6 Twentse tips voor een fijn pinksterweekend.

 7. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door de Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal.

 8. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door kasteelrijk Hof van Twente.

B&B in Oldenzaal?

Kom je voor de rust dan wil je wellicht in een boerderij bed and breakfast overnachten. Midden op het platteland, in een oude omgebouwde schuur waar nu alle gemakken zijn voorzien en waar je toch nog het landleven ervaart. Een bed and breakfast op een landgoed is ook ontzettend romantisch met prachtige bossen, wandelpaden, doorkijkjes en een gevarieerd flora en fauna. Een luxe bed and breakfast in de stad zelf biedt volop mogelijkheden voor uitstapjes.

De leukste B&B’s in Oldenzaal

Je wordt natuurlijk door de gastheer en gastvrouw van de B&B verwelkomd met de typische Twentse gastvrijheid. Opgemaakte bedden, eigen sanitair en natuurlijk alle vrijheid om te komen en gaan wanneer jij wilt. En ’s ochtends wordt er een heerlijk ontbijt geserveerd voor een goede start van de dag. Een pension inclusief logies en ontbijt is toch voor eventjes je thuis ver weg van huis.

De eigenaren van de guesthouse geven je maar wat graag informatie over bezienswaardigheden in de omgeving. Verblijf je in een Bed & Breakfast in de omgeving van Oldenzaal dan wil je bijvoorbeeld het prachtige recreatiepark Het Hulsbeek zeker niet missen. Cultuurliefhebbers ontdekken Oldenzaal waar je fijn kan winkelen, terrasje pakken en lekker kunt eten. Met de auto kun je gemakkelijk de vele prachtige landgoederen en kastelen in Twente bezoeken.