Bed and Breakfast Ootmarsum

Ootmarsum wordt niet voor niets het mooiste stukje Twente genoemd. Hier maak je prachtige wandelingen en fietstochten door het karakteristieke coulisselandschap, ontdek je het historische centrum van Ootmarsum en omliggende dorpen, en kan je gezellig winkelen en heerlijk eten. Het is dan ook een ideale plek om in een mooie B&B te overnachten. Je wordt hier natuurlijk met de typische Twentse gastvrijheid hartelijk ontvangen.

Verhalen uit Twente

 1. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door kasteelrijk Hof van Twente.

 2. 24 uur op pad met

  Mathias neemt je mee met de Kerkepaden-Tichelroutes door Markelo

  geschreven door Mathias
 3. Route-tips

  Handige en leuke tips tijdens het lopen van Kerkepaden-Tichelroutes.

  geschreven door Mathias
 4. Doe-tips

  Een kleurrijk geheel in Twente tijdens de Elephant Parade

 5. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip over de Regge in Wierden en Enter.

 6. Doe-tips

  Relaxtijd: Neem wat tijd voor jezelf en geniet van al het moois van Twente!

 7. Slaaptijd!

  Gijs over zijn vakantie in Twente: één groot pretpark voor kinderen!

  geschreven door Gijs Hardeman
 8. 24 uur op pad met

  Bas & Nicolette in Twente: "Iedereen is zo ontzettend aardig hier"

B&B in Ootmarsum?

Als je een Bed and Breakfast in de omgeving van Ootmarsum zoekt dan heb je keuze te over. Bijvoorbeeld in een gezellige vrijstaande guesthouse of pension in het centrum van de stad waarvan de woning onderdeel uitmaakt van het beschermde stadsgezicht. Of wellicht een luxe bed and breakfast aan de rand van het pittoreske stadje waar je in een themakamer overnacht. Wellicht zoek je een boerderij bed and breakfast met veel privacy, middenin een groene omgeving, om een romantisch weekend door te brengen. Voor elk type bezoeker is er zeker een geschikte BnB te vinden.

De mooiste B&B’s in Ootmarsum

Zoek je graag de rust op? Kies dan voor logies en ontbijt in een Bed and Breakfast op een landgoed. Ook in Ootmarsum vind je betoverende landgoederen waar de tijd even lijkt te zijn stilgestaan. Laat je lekker verwennen met een comfortabele nachtrust en een uitgebreid ontbijt, om daarna de idyllische ligging van het landgoed met doorkijkjes en kronkelpaden te verkennen.

Er op uit trekken en een actieve vakantie vieren, of juist heerlijk ontspannen en volledig tot rust komen in de Bed and Breakfast. Ootmarsum heeft het beste van deze twee werelden. Prachtige wandel- en fietsroutes door mooie natuurgebieden in de omgeving of het Springendal, kunst ontdekken in diverse galeries en cultuur snuiven door je onder te dompelen in de historie van de stad, en natuurlijk de lokale cuisine proeven. Niets moet, en alles mag.