navigatie overslaan
Op zoek naar een bijzondere accommodatie in Buurse?

Bijzonder overnachten in Buurse

Even lekker er tussen uit? Gewoon even heerlijk de tijd voor elkaar nemen. Genieten van elkaar en van de omgeving. En waar zou dat beter kunnen dan daar waar de tijd met je mee geniet? Twente: breek los uit je dagelijkse patronen en ervaar een ander leven. Wedden dat je eigenlijk liever nog wat langer was gebleven? Natuurlijk kun je in een dertien-in-een-dozijn hotelkamer in Twente gaan zitten. Daar zijn er genoeg van. Niks mis mee. Maar waarom zou je, als je voor hetzelfde geld kiest voor bijzonder overnachten in Twente?

Slapen onder de sterrenhemel

Plek zat in Twente. Laat je tot op het bot verwennen in een luxe landgoedhotel of ga voor lekker basic in een oude boerderij. Wat jij wilt. We hebben van alles, zelfs brave hotelkamers. Maar waarom een hotel als het ook bijzonder kan? In {Plaatsnaam} zijn er heel veel unieke accommodaties te boeken. Slaap onder de sterrenhemel in een sterrenkubus; sterren tellen tot je in slaap valt.

Je kunt het zo gek niet bedenken; van logeren in een hooiberg tot safaritent, of een knus huisje {kenmerk} midden in het bos met helemaal niks en niemand om je heen. Altijd al eens echte schaapjes willen tellen voor het slapen gaan? Overnacht dan in een oude schaapskooi waar vroeger schapen in gehouden werden. In Twente lijkt de tijd langzamer te gaan, hier maken mensen zich niet druk. Beleef het zelf en kom logeren op een van deze bijzondere plekjes in {Plaatsnaam}. Met een groep of samen met je geliefde, er is altijd een geschikte locatie.

Een bijzondere overnachting om nooit te vergeten

Wanneer je overnachtingsplek bijzonder is, is de kans groot dat je dat nooit meer zal vergeten. In Twente maak je herinneringen voor het leven op de meest mooie plekjes. Vertel dit dan vooral door aan vrienden en familie: zo’n mooie herinnering gun je hen toch ook?

Bij Fox Lodges verblijf je in een luxe, ruime accommodatie in een unieke omgeving. Je kan genieten van al het moois van de regio met een Fox Lodge als tijdelijke thuishaven. De vakantieverblijven zijn door een exclusieve architect ontworpen: het is dus waarschijnlijk dat je nog nooit eerder zo’n soort slaapplaats hebt gezien. Er zijn lodges geschikt voor zes personen en twaalf personen. Bij beiden zijn bij de bouw uitsluitend duurzame en recyclebare producten gebruikt. Bovendien komt alles wat je tegenkomt in de lodges uit Twente! Door de kleinschaligheid van het park krijg je alle aandacht die je als gast wenst.

Het Rusttheater is opgezet met de gedachte er een plek te creëren waar samenzijn de basis is voor een beter leven in balans. Het is een inspirerende plek voor ontmoeting, ontwikkeling, vitaliteit, gezondheid en creatie. En dat ook nog eens in het prachtige Twente! Op het terrein zijn er veel verschillende accommodaties te huren. Verblijf bijvoorbeeld in een yurt, een loft of een airstream. Voor alle accommodaties geldt dat ze een stijlvol interieur hebben en van alle gemakken zijn voorzien.

Romantisch overnachten in Twente

Is het weer eens tijd om samen eventjes weg te gaan met je geliefde? Twente is the place to be als het gaat om romantisch overnachten. Je kan hier heerlijk met je vriend, vriendin, man of vrouw genieten.

De Heide Hoeve
De Heide Hoeve

De Heide Hoeve is van oorsprong een melkveebedrijf, maar tegenwoordig is het terrein uitgebreid met bed and breakfast, groepsaccommodaties en meer. Het bijzonder overnachten zit ‘m in de zogenaamde Reggehooiberg. Deze luxe vakantiewoning diende in het verleden als opslag voor stro, hooi en koren. Tegenwoordig kan je er heerlijk vakantie vieren, want de accommodatie is luxe ingericht en biedt slaapplek voor wel vijf personen. Wil je het zo romantisch mogelijk maken? Reserveer dan ook de hottub. Pak er een wijntje bij en genieten maar!

Erfgoed Bossem
Erfgoed Bossem

Erfgoed Bossem is zo’n plek die je nooit meer zal vergeten. Er is van alles op het terrein te beleven, maar de unique selling points van het park zijn ongetwijfeld de bijzondere overnachtingsmogelijkheden. Je kan logeren in de Saksische boerderij in een rustieke of luxe kamer. Het speciale ´logeren bij de boer´ sluit hier uitstekend bij aan op het comfort en de verzorging op hotelniveau. Ben je een natuurliefhebber? Dan is één van de sfeervol ingerichte lodgetenten een goede keuze voor jou. Je zit hier heel dichtbij de koeien en een meanderende beek vol flora en fauna. Bovendien heb je je eigen houten badtobbe, mega romantisch! Maar de meest romantische overnachtingsplek van Erfgoed Bossem zijn toch wel de sterrenkubussen. Het is knus, klein en je kan de hele nacht kletsen met uitzicht op de prachtige sterrenhemel van Twente.

Overnachten op een originele wijze

Bij In de Heuvelrug kun je overnachten op een originele wijze. Het ligt op de grens van Salland en Twente aan de voet van de Sallandse Heuvelrug. Zoals de naam van het park eigenlijk al zegt bevinden de accommodaties zich letterlijk in de heuvelrug. Je kan uit vier verschillende vakantieverblijven kiezen, die geschikt zijn voor maximaal zes personen. Dichterbij de Twentse natuur kom je niet!