navigatie overslaan

Je vervoer en huis in één!

Camper huren in Twente

  • Leestijd 4 min
  • Gelezen 3656 keer

De mooiste omgeving van Nederland gemakkelijk ontdekken? Dan is een camper huren in Twente een goed idee. Bij het verblijven in een camper heb je je ‘huis’ en ‘auto’ in één. Dit maakt het super gemakkelijk om van de ene plek naar de andere te reizen. Je hoeft niet steeds alles in te pakken of uit elkaar te halen. Je start gewoon de motor en je bent weg! Zo kan je heel veel mooie dorpjes, natuur en/of cultuur bewonderen.

Camperverhuur in Twente

De regio Twente is erg populair onder toeristen vanwege de vele mogelijkheden voor bijzondere fiets- en wandeltochten, leuke dorpjes en fijne adresjes om te overnachten. Twente beschikt over een heel aantal campings waar jij van harte welkom bent met je camper. Vaak zijn er speciale, verharde plekken voor campers. Daarnaast kan je er vanuit gaan dat sanitairgebouwen goed verzorgd zijn en dat er altijd wel iets te beleven valt. Denk hierbij aan speeltuintjes voor de kinderen of een plek waar ‘s avonds een kampvuur gehouden wordt. Op deze manier ontmoet je tijdens je vakantie andere gasten op de camping. Heb je geen eigen camper en wil je er eentje huren? Bekijk dan eens de opties van camperverhuur in Twente.

Bruggink Caravans & Campers beschikt over twee locaties in Twente: in Borculo en Almelo. Het team van Bruggink heeft vele jaren camperervaring en beschikt over alle mogelijke erkenningen. Zo ben je er zeker van dat jij tevreden bent over de camper die jij huurt. Er zijn heel veel verschillende campers om uit te kiezen bij Bruggink Caravans & Campers. In alle prijsklassen, nieuw en tweedehands, compleet uitgerust, kant- en reisklaar, met alle benodigde papieren en volledige garantie.

Campers huren in een groene omgeving
Campers huren in een groene omgeving

Camper huren in Hengelo

Tussen Almelo en Enschede ligt het leuke Hengelo. Het is een klein stadje met veel gezelligheid. Je kan hier een fijne combinatie maken van ontspannen winkelen en lekker eten. In de winkelstraat vind je veel bijzondere winkeltjes die je niet zo snel ergens anders ziet. Daardoor kan je echt unieke items scoren! Ga ook heerlijk lunchen of dineren in een van de sfeervolle restaurants. Schijnt het zonnetje? Neem dan plaats op een terras en geniet van een bier of wijntje. Persoonlijke aandacht, een gezellige sfeer en gastvrijheid staan in Hengelo centraal. Lijkt het je nou zo leuk om deze stad eens te bezoeken? Kies er dan voor een camper te huren in Hengelo. Zo geniet je van een mooie omgeving, maar ook van een gezellig centrum.

Camper huren in Overijssel

Camper huren in Overijssel
Camper huren in Overijssel

Als je de keuze maakt om een camper te huren in Overijssel, ben je al op de goede route naar het leuke Twente. Twente is namelijk onderdeel van de provincie Overijssel! Het is de plek om even helemaal te ontspannen en te relaxen, want op deze plek in Nederland is rust een ‘unique selling point’. Ontsnap even aan je dagelijkse sleur en laad jezelf weer op in een prachtige, groene omgeving. En begrijp het niet verkeerd: het is niet zo dat hier niets te beleven valt. Je kan leuke steden vol historie bezoeken, heerlijk eten bij de leukste restaurants of je uitleven in een van de attractieparken.

Bij Camperverhuur Salland luidt het motto: “wat je ziet is wat je krijgt”. Het team bestaat uit vakmensen die je de beste service verlenen. Zij denken graag mee in jouw belang. Er zijn hier drie verschillende camperbussen te huren: Volkswagen Smallander Adventure, Volkswagen Smallander XL en de gewone Volkswagen Smallander. Alle drie zijn ze geschikt voor maximaal vier personen en mooi compact, zodat je comfortabel kan reizen.

Camper huren in Overijssel
Camper huren in Overijssel

Camper huren in Denekamp

Een fijne uitvalsbasis om een camper te huren is Denekamp. Dit gezellige dorp in Twente is omringd door prachtige bossen en natuurgebieden zoals Landgoed Singraven en de Bergvennen. Het is een hele mooie plek om fijne fiets- en wandeltochten te maken. Bovendien vind je in Denekamp het gezellige Papillon Country Resort. Deze vakantielocatie biedt ruime kampeerplaatsen met privé sanitair, overdekt zwembad, visvijver en meer. Kortom, ideaal om met een camper te verblijven.

Papillon Country Resort
Papillon Country Resort

Camper huren in Markelo

Markelo heeft een bijzonder (letterlijk) hoogtepunt: de grote televisietoren. Helaas is deze toren niet toegankelijk voor bezoekers, maar vanaf de heuvels in het zuiden van Twente heb je er mooi zicht op. Markelo is een van de oudste dorpen van Twente waar veel te beleven valt. Er zijn tal van jaarlijkse evenementen, maar ook in het centrum van Markelo is veel te zien. Een camper huren in Markelo is een strak plan; er zijn namelijk veel campings te vinden. Zoals Camping de Poppe of Camping de Borkeld.

Wat vind je van dit artikel?