navigatie overslaan

Ravenhorst Recreatie

Op de grens van Achterhoek en Twente, direct aan de Schipbeek, midden in de natuur en toch maar 2 km van het kastelen- en kunstenaarsstadje Diepenheim liggen drie luxe vakantiebungalows én een lodge direct aan schitterende wandel- ruiter- en fietsroutes. De sportvisser kan zijn hart en vis ophalen in de Schipbeek.

Over de bungalows
De vier volledig nieuwe bungalows zijn voorzien van alle mogelijke luxe voor een prettig verblijf en ingericht voor vier personen. Op het hele terrein is gratis Wifi beschikbaar.

Hier vind je nog comfort, rust, ruimte, vrijheid en volop natuur met Twentse gastvrijheid!

In de keuken heb je de beschikking over een vaatwasser, koelkast en gaskookplaat. Zowel binnen als buiten is er een open haard, zodat je ook 's avonds tot in de late uurtjes buiten kunt zitten. Het terras (met subliem uitzicht!) ligt op het zuidwesten, dus lekker lang zonnig in de zomermaanden! De open haard buiten is ook geschikt als barbecue.

De bungalows hebben vloerverwarming, een ruim toilet en de badkamer is voorzien van een grote inloopdouche. In de slaapkamer staan twee heerlijke boxspringbedden. In de andere slaapkamer vind je een tweepersoons stapelbed. Je kunt de auto parkeren direct bij de bungalow.

Over Diepenheim
Domein de Ravenhorst is direct gelegen aan de geliefde Zes kastelen Fietsroute (28 km) die langs zes buitenplaatsen voert. In de geschiedenis van Diepenheim nemen deze kastelen en bijbehorende landgoederen een voorname plaats in. De kastelen worden bewoond, maar de omringende landgoederen zijn vrij toegankelijk.

Bijzondere attracties zijn de korenwatermolen Den Haller, het Oranjemuseum Nieuwe Haghuis én Drawing Centre Diepenheim.

Als centrum van beeldende kunst is het Stedeke nationaal en ook internationaal vermaard. Aanraders zijn de mooie galerieën en evenementen Kunstmanifestatie Kunstmoment (april) en de Brocante Parade (september).

Categorieën