Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

De Heidebloem Recreatie

Even buiten het dorpje Haarle bij Hellendoorn ligt de Heidebloemrecreatie met twee groepsaccommodaties, de Delle en de Veltmaat (rolstoel toegankelijk) , beide accommodaties zijn geschikt voor groepen tot 40 personen.

Even buiten het dorpje Haarle bij Hellendoorn ligt de Heidebloemrecreatie met twee groepsaccommodaties, de Delle en de Veltmaat.

U kunt vanuit de groepsaccommodatie prachtig wandelen en fietsen (fietsroute netwerk) in Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug met zijn glooiende landschappen en vele vergezichten, een bezoek brengen aan één van de vele musea, naar Avonturenpark Hellendoorn of vele andere recreatieve mogelijkheden die de omgeving van Hellendoorn u bied.
Kom genieten van natuur en ruimte in een gemoedelijke sfeer!

Adres: De Heidebloem Recreatie (groepsaccommodaties) Oude Deventerweg 8 7448 RL HAARLE (gem. Hellendoorn) 0572-321509 Mail: info@deheidebloemrecreatie.nl Website: www.deheidebloem.com

Contact

Adres
Oude Deventerweg 8
7448 RL Hellendoorn
Telefoon
0572-321509
Online
www.deheidebloem.com
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook

boek De Heidebloem Recreatie

 

Als u op reserveren klikt wordt uw verzoek doorgestuurd naar De Heidebloem Recreatie. Uw reservering is pas definitief na bevestiging door de accomodatie.