Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Recreatiepark De Poppe

Door diverse maatregelen vanuit de veiligheidsregio en het RIVM kan het zijn dat u deze accommodatie niet kunt bezoeken. Neem hierover contact op met de desbetreffende accommodatie.

Zelden zo genoten! Dat is het gevoel dat de eigenaren van De Poppe aan hun gasten willen geven in het Grand Café, sfeervolle restaurant, de feestzalen, serre, op het knusse terras met uitzicht op de speeltuin of tijdens het verblijf op het recreatiepark.

Camping
Camping de Poppe is een heerlijke familiecamping in Twente op de grens van Markelo en Holten. Alles is aanwezig om jouw vakantie onvergetelijk te maken. We zijn open van 1 april tot 1 oktober.

De camping beschikt over alle faciliteiten om een vakantie tot een succes te maken, zoals ruime plaatsen (schaduw en zon), restaurant, ontbijtwinkel en goed sanitair. Voor de kinderen is er een openlucht zwembad, een recreatievijver, een grote speeltuin en in de vakanties is er altijd een animatieteam aanwezig. Vanaf 2012 is ook de binnenspeeltuin geopend.

Bij de camping hoort een uitgebreid horecagedeelte waardoor je verzekerd bent van topkwaliteit bediening en producten op onze terrassen. In het restaurant beschikken we over meerdere zalen waar we met slecht weer natuurlijk voor de nodige activiteiten voor het hele gezin zorgen.

Aankomst- en vertrekdatum

Aankomst- en vertrekdatum

Of bekijk de website www.depoppe.nl

contactinformatie

voorzieningen

Type verblijf
  • Accommodatie huren
  • Kamperen
Ligging
  • Landelijk gelegen
Voorzieningen
  • Indoor speeltuin
  • Kinderspeelhoek
Sport & Wellness
  • Zwembad
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door HofMarketing.

Tip je vrienden

facebook twitter