navigatie overslaan

Vakantiepark Bergsehaak

Vakantiepark Bergsehaak is een modern, kindvriendelijk en gemoedelijk vakantiepark, gelegen aan de rand van uitgestrekte natuurgebieden en vlakbij de Duitse grens.

Vakantiepark Bergsehaak is omringd door loofbomen, zodat je de natuur optimaal beleeft. Op deze camping in Haaksbergen kan je heerlijk genieten van je kampeer of bungalow vakantie. Ontdek al wandelend of fietsend de vele soorten natuur en cultuur in de omgeving. Geniet van de lekkerste gerechten bij ons in of op het terras van ons knusse restaurant. Kijk hoe de kinderen zich vermaken in de speelgelegenheden en met het recreatieteam. Ervaar de Twentse gastvrijheid en voel je meteen thuis.

Twentse Camping met overdekt zwembad

Op het vakantiepark beleef je een heerlijke vakantie in alle weersomstandigheden. Want er is een verwarmd openlucht en overdekt zwembad op de camping en tevens is er een waar speelparadijs voor kinderen te vinden. Er is namelijk een grote indoor speeltuin met ballenbak, speelverdieping, twee lucht(spring)kussen, interactieve speelwand, tafelvoetbalspel, klimtorens, draaitoestel, wipkippen en ga zo maar door.

Kamperen in Haaksbergen

Vakantiepark Bergsehaak heeft de charme van een kleine camping met de faciliteiten van een groot park. De camping is speels aangelegd met op alle kampeervelden speeltuintjes. Ook zijn de kampeervelden autovrij. Alle kampeerplaatsen zijn ruim en u kunt kiezen uit standaard of comfort. Op een aantal comfort kampeerplaatsen mag de auto bij de caravan blijven staan. Op alle kampeervelden zijn honden toegestaan. Nieuw zijn onze supercomfort kampeerplaatsen. Naast uw eigen tent of toercaravan heeft u uw eigen sanitaire voorzieningen, lopen naar het dichtstbijzijnde toiletgebouw is niet meer nodig. Het ruime privé sanitair bestaat uit douche, toilet en wastafel.

Glamping in Overijssel

Op deze camping in Haaksbergen is het ook mogelijk om de vakantie te vieren in leuke vakantiehuisjes of Glamping te ervaren. Denk daarbij aan een safari hut. Maak uw keus uit de vele mogelijkheden; vrijstaande bungalows, Scandinavische stuga's, Cottages met allen veel privacy.! Beleef een vakantie als nooit tevoren in een Safari Lodge tent ,met veel comfort , eigen sanitair en gelegen naast de “Speeloase”.

Ben je op zoek naar een accommodatie voor een kort verblijf? Dan is de simpele, doch comfortabele Fiets en Wandelhut de ideale verblijfsplek voor jou!

Zoek & Boek

Gemoedelijke familiecamping met vele faciliteiten

We hebben 3 soorten kampeerplaatsen: standaard, comfort en super comfort. De standaard plaatsen zijn 100 vierkante meter, hebben 6 ampère stroom en een waterkraan op het veldje. De comfort kampeerplaatsen hebben 10 ampère stroom, eigen water- en rioolaansluiting en CAI. Wie echt van luxe houdt kies voor een supercomfort kampeerplaats met privé sanitair.

Categorieën