Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Kampeerterrein De Tutenberg

Kampeerterrein De Tutenberg: "Waar men nog tijd neemt voor elkaar en waar kamperen nog gewoon kamperen is"!

Kampeerterrein de Tutenberg is een rustige gemoedelijke natuurcamping. Vanaf de Tutenberg kunt u heerlijk fietsen en wandelen naar onder andere het Springendal en het Dal van de Mosbeek. Het kampeerterrein ligt aan de bosrand van de Tutenberg net buiten de bebouwde kom van Vasse. Op een paar kilometer afstand liggen het koopcentrum Tubbergen en het idyllische Ootmarsum. Kortom een kampeerterrein: Waar men nog tijd heeft voor elkaar en waar kamperen nog gewoon kamperen is.

Faciliteiten: * 't Losse Hoes: slechtweervoorziening waar gratis Wifi, boeken, spellen, fiets en wandelroutes aanwezig zijn * 't fietsenhok: een afgesloten fietsenstalling met oplaadpunt voor elektrische fietsen en leenfietsen * boodschappenservices * zwembad en peuterbad * kleine speeltuin * aparte invaliden toilet ruimte * was en droog machine * honden toegestaan

Locatie: * bosrijk * heuvels * heide * Twents coulissen landschap

Openingstijden

1 april - 30 oktober


Contact

Adres
Tutenbergweg 6
7661 RB Vasse
Telefoon
0541-680446
Online
www.detutenberg.nl
E-mail

boek Kampeerterrein De Tutenberg

 

Als u op reserveren klikt wordt uw verzoek doorgestuurd naar Kampeerterrein De Tutenberg. Uw reservering is pas definitief na bevestiging door de accomodatie.