Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

De Goolne Ket`n

Door diverse maatregelen vanuit de veiligheidsregio en het RIVM kan het zijn dat u deze accommodatie niet kunt bezoeken. Neem hierover contact op met de desbetreffende accommodatie.

Rijssen ook wel “de poort van Twente” genoemd is gelegen op de grens van Twente en Salland, in de tuin van Nederland (Overijssel). Park Camping De Goolne Ketn is gelegen aan de rand van het plaatsje Rijssen, verscholen in het groen aan de voet van de Rijsserberg. De Goolne Ket'n biedt plaats aan tenten, toercaravans en chalets.

Het kleinschalige terrein is erg mooi aangelegd en omzoomd met oude eiken en beuken, en vormt de overgang van het plaatsje Rijssen naar de uitgestrekte bos- en heidevelden van de natuurgebieden " De Sallandse Heuvelrug en De Borkeld ". Een unieke locatie met alle voorzieningen binnen handbereik. De Park Camping is geopend van 1 april tot 1 oktober. Als rustzoekende recreant met oog voor de mooie omgeving en natuur bent u bij de Goolne Ket'n op het juiste adres.

Aankomst- en vertrekdatum

Aankomst- en vertrekdatum

Of bekijk de website www.degoolneketn.nl

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
Toegankelijkheid
  • Voorzieningen voor scootmobiel

Tip je vrienden

facebook twitter