Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

De Grimberghoeve

In de Reggestreek, op de grens van Twente en Salland, ligt Landschapscamping de Grimberghoeve verscholen tussen de akkerwallen aan de rand van het Grimbergerbos.

Camping

De camping heeft prachtige ruime kampeerplaatsen voorzien van electra, water, riool aansluiting en verharding onder het voortent gedeelte. Er is een modern toiletgebouw met vloerverwarming, dames/heren afdeling, een gezinsruimte met kinderbadje, invalide toilet en douche en de mogelijkheid tot gebruik van wasmachine, droger, koel en vrieskast.

Rond de boerderij, omringd door eeuwenoude bomen lopen paarden en pony`s en kleinvee. Op de bijbehorende graslanden en het eigen natuurgebied van de Grimberghoeve grazen Hereford koeien met hun kalfjes.

Reggehooibergen

Comfortabele vakantieverblijven in de vorm van een authentieke hooiberg, evt. te huur met hot-tub, 2-persoons hangmat. In een Reggehooiberg proeft u de warme sfeer van het vroegere boerenleven maar met modern comfort. De keuken in de hooiberg is uitgerust met o.a. combi magnetron en vaatwasser, de twee slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping en zijn geschikt voor totaal 5 personen.

Recreatie boerderij

De recreatieboerderij is zeer geschikt voor een feestje, groot of klein. De sfeervolle zalen met ruimte voor gezelschappen vanaf 25 tot 100 personen, lenen zich voor bijna ieder denkbaar evenement zoals verjaardag, bruiloft, jubileum, babyborrels, bedrijfsfeest, themafeest of informele vergadering. Een hapje, drankje of grandioos koud/warm buffet, barbecue, stamppot, tappasbuffet of ambachtelijke boerenijsbuffet, verzorgen wij graag voor u!

Activiteiten

Een familiedag, verjaardag, personeelsfeestje, bruilof, schoolreisje, reünie, buurtverenigingsfeest enz., bij ‘De Grimberghoeve’ kunt u altijd terecht. Voor zowel een paar uurtjes gezelligheid in onze sfeervolle accommodatie of voor een complete dag-/avondarrangement.(zondags gesloten) Klik HIER voor alle activiteiten.

Contact

Adres
Klokkendijk 14
7467PD Notter
Telefoon
0548-513292
Online
www.grimberghoeve.nl
E-mail
Facebook

Tip je vrienden

twitter facebook

boek De Grimberghoeve

 

Als u op reserveren klikt wordt uw verzoek doorgestuurd naar De Grimberghoeve. Uw reservering is pas definitief na bevestiging door de accomodatie.