Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Camping "De Beekhoeve"

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Camping de Beekhoeve is een kleine, rustige familiecamping die grenst aan het prachtig natuurgebied de Engbertsdijksvenen.

De camping grenst tevens aan het fietsroute netwerk Overijssel en het wandelnetwerk Twente. Deze camping is daarom uitstekend geschikt voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers.

De camping bied u ruime standplaatsen voor caravan,camper en tent, voorzien van elektra-aansluiting en goede sanitaire voorzieningen. De visliefhebber kan een hengeltje uitgooien in de beek die vóór de camping loopt en voor de kleintjes zijn er een aantal speeltoestellen. Tevens is er een overdekte fietsenstalling.

Capaciteit
De camping heeft 17 ruime staanplaatsen, door groen van elkaar gescheiden en autovrij. Alle plaatsen zijn meer dan 100m2 en voorzien van elektra ( 5 amp. ) Beschikking over draadloos internet.

Op het terrein vindt u bovendien een gezellige recreatieruimte en een jeu de boules baan. Verder is er een leuk terras waar u na afloop van een wandeling of fietstocht kunt genieten van een lekkere kop koffie met krentenwegge.

Huisdieren: Honden zijn alléén na overleg toegestaan!

Tarieven: zie website: www.campingdebeekhoeve.nl

openingstijden

01-mei tot: 1-okt

Aankomst- en vertrekdatum

Aankomst- en vertrekdatum

voorzieningen

Ligging
  • Landelijk gelegen
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .

Tip je vrienden

facebook twitter