navigatie overslaan

Het Buitenverblijf Erve Punte

Stel je voor… een heldere sterrenhemel, een uitzicht over velden en bossen, verscholen in de natuur, ver weg van drukte, in een ongedwongen sfeer. Dat is uniek verblijven bij Erve Punte.

Camping, trekkershutten en boerderijkamers

Verscholen midden in de Twentse natuur, gelegen tussen Oldenzaal, Enschede en Losser ligt het Buitenverblijf Erve Punte. Een typische Twents Saksische boerderij uit het begin van de vorige eeuw, die veel van haar karakteristiek heeft weten te behouden. Nostalgisch met een eeuwenoud verhaal. Kom en laat je verrassen met een verblijf op onze mooie oude Twentse erf. Naast de kleinschalige camping met 25 plekken en 2 trekkershutten, zijn er ook 5 bijzondere boerderijkamers.

Koffie-theehuis

Er is een een gezellig koffie- theehuis met theetuin en een overkapping. Hier kun je lekker ontbijten, gezellig spelletjes spelen of na een dagje erop uit, heerlijk loungen bij de kachel met een hapje en een drankje. En met mooi weer kun je genieten van het bijzonder fraaie uitzicht onder de veranda van onze theetuin, waar vroeger de koeien werden gemolken.

Iedere kamer een eigen verhaal

De Twentse geschiedenis komt tot leven bij Erve Punte. Zo vertelt elke boerderijkamer een stuk geschiedenis van Twente die loopt van de tijd dat hier nog zee was tot aan de textielbaronnen begin vorige eeuw. En ook de trekkershutten vertellen een verhaal over de smokkelaars die in de vorige eeuw veel avonturen beleefd hebben.

Het Buitenverblijf Erve Punte. Voor bijzondere herinneringen die je, je leven lang koestert.

Categorieën