Kamperen op een minicamping

Ben je toe aan een echte ontspannen vakantie zonder allemaal drukte om je heen? Kies dan voor een bijzondere manier van kamperen: verblijf op een minicamping in Twente waarbij je slechts met een paar andere mensen kampeert. Gezelligheid viert hoogtij op dergelijke minicampings. Zo kun je helemaal tot rust komen middenin een bijzonder stukje Nederland! Ontdek het groene deel van ons land en kom richting Twente voor een fijn en rustig verblijf.

Waar vind ik een minicamping in Twente?
Wanneer je op zoek bent naar een minicamping in Twente moet je voornamelijk rondom de dorpen en de grote steden kijken. Op het platteland ben je vaak aan het juiste adres: veel boerderijen verhuren hun grond als minicamping. Denk hierbij bijvoorbeeld aan minicamping in plaatsen als Den Ham, Marle, Denekamp, Tubbergen en De Lutte. Een groot voordeel van een minicamping is dat je kleinschalig kampeert: je hebt alles binnen handbereik zonder dat je iets mist. De faciliteiten zijn over het algemeen goed, omdat vrij weinig mensen er gebruik van maken. Daarnaast ben je vanaf de minicamping met een auto, met de fiets of zelfs per voet al gauw op de meest prachtige bestemmingen in zowel Nederland als in Duitsland.

Maak een keuze en vind meer informatie op de website van de ondernemer.

Boerencampings in Twente

Kleinschalig en gemoedelijk

Gast zijn op een Twentse boerderij. Het leven leven zoals het bedoeld is, met tijd voor het leven in alle facetten. Word wakker van de haan die kraait of de koeien die loeien. De kinderen mogen zien hoe de koeien gemolken worden of misschien ben je wel net getuige van de geboorte van een kalfje of een veulentje. Drink verse melk van de koe, of beter zelfs: bak er pannekoeken van! Lekkerder krijg je ze niet. En tussen alle boerenbedrijven door even je hengeltje uitgooien. Je houdt niet van groot, groter, grootst. Je houdt van de intimiteit van het Twentse leven. Je speurt naar een minicamping. Is er dan ook nog een viswatertje bij, dan is jouw paradijs compleet. Boerencampings zijn vaak gelegen in een prachtige groene omgeving. Neem de fiets mee en verken de regio. Als jullie alle bomen hebben gezien en alle vogels hebben geteld hoeft het feest nog niet voorbij te zijn. Genoeg te doen in Twente. Zet uit die telefoon, laat de tablet thuis en... geniet! Meer heeft een mens niet nodig, toch?