navigatie overslaan

Conferentie en Vakantiecentrum De Kroeze Danne

De Kroeze Danne is gelegen aan de Kappelhofsweg in Ambt Delden in de gemeente Hof van Twente. Het vakantiecentrum beschikt over 21 chalets en verschillende campingvelden, ook zijn er meerdere groepsaccommodaties.

De Kroeze Danne is een vakantie en conferentiecentrum voor groepen van 35 tot 1.100 personen. Maar dat is nog niet alles, je kunt hier ook een vakantie boeken in een chalet of op de camping!

De kampeervelden zijn echt prachtig aangelegd. Hier geniet je letterlijk van de rust en ruimte op het terrein tussen de bomen van de bosrijke omgeving. Kinderen kunnen zich uren vermaken in de speeltuinen, het zwembad of op het strandje bij de vijver.

Ook is het mogelijk groepsaccommodaties te huren. Kijk op onze website voor diverse mogelijkheden en beschikbaarheid van de chalets en camping.

Kamperen bij de Kroeze Danne

Heerlijk kamperen tussen de weilanden of bij de vijver. Op het terrein van de Kroeze Danne zijn diverse veldjes waar je jouw caravan, vouwwagen of tent neer kunt zetten voor een fijne kampeervakantie. Sta je graag in de zon of juist in de schaduw? Het kan allebei! Via het online boekingsprogramma kun je zelf jouw ideale kampeerplek uitkiezen.

Centraal tussen de kampeervelden vind je het sanitairgebouw. Bij een verblijf is warm water voor de afwas, douchen, elektra en wifi inclusief. Kom de camping op de Kroeze Danne beleven en geniet van rust, ruimte en natuur in Hof van Twente!

Tip: ben je SVR donateur, maak dan vooral gebruik van de leuke korting!

Categorieën