Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Vakantiepark Hellendoorn

Aan de voet van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug ligt Vakantiepark Hellendoorn. Het park is de ideale vakantieplek voor fietsers en wandelaars die willen genieten van rust, ruimte en natuur. Bovendien een aanrader voor jonge gezinnen.

U bent het hele jaar welkom om te logeren in een van onze luxe bungalows. Op onze camping bent u welkom vanaf eind maart tot eind oktober. Het park wordt omringt door schitterende bossen en uitgestrekte heidevelden.

Tijdens uw verblijf kunt u genieten van een heerlijke diner is ons sfeervolle restaurant Tante Stoof,www.tantestoof.nl . De omgeving biedt tal van mogelijkheden voor gezellige, actieve en culturele uitstapjes. Een ideaal vakantiepark voor jonge gezinnen, fietsers, wandelaars en natuurgenieters in alle jaargetijden.

Voor meer informatie, beschikbaarheid, prijzen en om alvast in de vakantiestemming te komen kunt u een kijkje nemen op onze site.

Graag verwelkomen we u op ons gezellige Vakantiepark!

Uw gastheer en gastvrouw,

Mark en Belinda Dierink

Contact

Adres
Sanatoriumlaan 6
7447PK Hellendoorn
Telefoon
0548-681616
Online
www.vakantieparkhellendoorn.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook

boek Vakantiepark Hellendoorn

 

Als u op reserveren klikt wordt uw verzoek doorgestuurd naar Vakantiepark Hellendoorn. Uw reservering is pas definitief na bevestiging door de accomodatie.