navigatie overslaan

Camping & Recreatiepark de Weuste

Recreatiepark De Weuste is een gezellige familiecamping waar iedereen zich prima vermaakt. Ervaar kwaliteit, rust, ruimte, ontspanning en plezier op een unieke locatie in het mooie Hart van Twente.

Kom en proef de gemoedelijke sfeer, zowel op het park als in de omgeving. Het terrein is ruim, netjes onderhouden en met veel faciliteiten voor jong en oud. De mooie typisch Twentse omgeving leent zich bij uitstek voor diverse fiets-, wandel- en ruitertochten.

Familiecamping voor jong & oud

Iedereen die de vakantie in Twente viert op deze camping in Reutum zal dit op zijn eigen manier kunnen doen. Lekker rustig met z’n tweeën bij de caravan of gezellig met het gezin in een stacaravan of chalet. Plons in het verwarmde buitenzwembad met apart kinderbad en geniet in het zonnetje op een van de gratis ligbedden. Samen dineren kan in het gezellige eetcafé met snackbar, poolbiljart, tafelvoetbal, tafeltennis, bowlingbaan en een speciale kinderhoek.

Bungalow huren of kamperen

De kampeerplaatsen op deze camping in Twente zullen je een compleet gevoel van vrijheid geven. Kies voor de ruime comfortplaatsen (100m2 – 160m2) in de zon of met schaduw en eventueel nabij een speeltuin. Zo is er voor ieder wat wils. De plaatsen hebben allemaal een eigen elektra-aansluiting van 10 Ampère, een eigen watertappunt en vuilwaterafvoer. Ook is het mogelijk om een bungalow te huren, die rustig gelegen is aan het rand van het park. Vanaf het 6-persoons vakantiehuisje kan je rechtstreeks wandelen door de schitterende afwisselende Twentse omgeving. Ook zijn er comfortabele chalets te huur!

Camping in het hart van Twente

Recreatiepark & Camping de Weuste ligt in hartje van Twente, een zeer karakteristiek deel van Overijssel, vlak aan het kanaal Almelo-Nordhorn en nabij een driedelig natuurreservaat. Het is een ideaal vertrekpunt om de afwisselde coulisselandschap te ontdekken.

Zoek & Boek

Categorieën