navigatie overslaan

Campings met een overdekt zwembad in Twente

Daar zit je dan: op een camping. Maar laten we nu nog eerlijker zijn. Het weer kan ook nog wel een keertje tegen zitten en dan heb je aan dat mooie buitenzwembad ook niet zoveel. Dus wees nog slimmer en boek een camping 0 met een OVERDEKT zwembad in Twente! Wat voor weer het ook is, voor jou is het altijd vakantie. En niet alleen voor jou, je kinderen zullen je zelfs dankbaar zijn. Dat doet je tere vader-of moederhartje toch goed...

Een overdekt zwembad heeft soms net even meer. Een whirlpool bijvoorbeeld, of misschien wel de mogelijkheid om er ook wat te eten. Maar er is in ieder geval net even meer: want al die regenbuien in die verregende zomer heb jij niet meegekregen! Jij lag lekker in het water of in die ligstoel, natuurlijk, als dat toch net even te actief voor je was!

Lekker er op uit geweest en terug op de camping bedenk je dat je nog helemaal geen zin hebt om voor de tent te gaan hangen. De caravan staat net te bakken in de zon, echt geen aantrekkelijk idee om daar in te gaan zitten... Nou, dan plons je toch nog even lekker het water in! Het buitenbad kan misschien al te koud zijn, zo aan het einde van de dag, maar hoera: we hebben een binnenbad!