Campings in Den Ham

Iedereen heeft een andere wens wat betreft zijn kampeervakantie. Campings in Den Ham bieden veel verschillende mogelijkheden, zodat er heel wat vakantiegangers hier een onvergetelijke vakantie kunnen beleven. Er zijn campings met veel activiteiten en faciliteiten voor de kinderen, maar ook juist rustigere campings die veel gelegenheden bieden voor prachtige fiets- en wandeltochten. Den Ham is een relatief klein dorpje, maar beschikt toch over een heel aantal gezellige, leuke campings. Komt dat zien!

Verhalen uit Twente

 1. Binnenkijken bij

  De aantrekkingskracht van De Bloemenbeek: "We zijn een gerijpt bedrijf".

  geschreven door Erwin
 2. Van eigen bodem

  Dit zijn de beste Michelin & Bib Gourmand restaurants in Twente!

 3. Slaaptijd!

  Hoe Scandinavisch wil je het hebben in Twente? Thuiskomen doe je hier.

  geschreven door Bertine
 4. Doe-tips

  Twente Ballooning Oldenzaal, een kleurrijk ballonnenspektakel.

  geschreven door Maryke
 5. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door de textielhistorie van Haaksbergen.

 6. Doe-tips

  Pinksteren in Twente. Bekijk de 9 Twentse tips voor een fijn pinksterweekend.

  geschreven door Bertine & Vincent
 7. Doe-tips

  Valentijn in Twente: verras jouw Valentijn met deze originele tips.

 8. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door de Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal.

Op zoek naar een camping in Den Ham?

Hier heb je wat te kiezen

In Twente zijn er campings voor iedereen: klein, groot, basic, modern, luxe, groen, rustig, voor 50+ maar ook kindvriendelijk. Bedenk het maar en Twente heeft het! Het maakt niet uit waar je in Den Ham je tentje op zet: je hebt op iedere plaats bossen, heidevelden en landerijen met talloze fiets- en wandelmogelijkheden. Zo heb je de ideale combinatie tussen ontspanning, maar toch ook actief bezig zijn. Maar begrijp ons niet verkeerd na het lezen van de bovenstaande tekst.

Twente bestaat niet alleen maar uit bossen, heidevelden en landerijen. Wonder boven wonder, wonen er ook mensen in deze bijzondere omgeving. Dit zorgt ervoor dat je ook nog eens de meest leuke steden en dorpjes kan bezoeken. Je profiteert op deze manier van ‘best of both worlds’. Ben je het fietsen en wandelen even zat? Bezoek dan een musea, winkel of attractiepark. Of geniet van de heerlijke Twentse smaken. In Twente weten ze namelijk wel waar het om draait als het om lekker eten gaat. Omdat de liefde voor de regio zo diep zit, zal je heel veel streek- en seizoensgebonden producten op het menu tegenkomen.

Kies jij voor een camping dichtbij de stad of een camping op de boerderij? Stadscampings bieden de gelegenheid om veel verschillende activiteiten te ondernemen zonder dat je veel tijd kwijt bent aan reizen. Voor het beleven van de echte Twentse natuur moet je op een boerencamping of minicamping hebben verbleven. Word wakker van de haan die kraait of de koeien die loeien. De kinderen mogen zien hoe de koeien gemolken worden of misschien ben je wel net getuige van de geboorte van een kalfje of een veulentje.

Een fijne camping in Den Ham

De hotspot van Den Ham is De Brink. Dit is het plein waar het allemaal gebeurt. Plof neer op een gezellig terrasje en geniet van de sfeer uit de vijftiende eeuw. Omdat Den Ham een relatief klein dorpje is, ben je vanaf de leukste campings zo op dit bijzondere plein!

Vakantiepark de Lourenshoeve
Vakantiepark de Lourenshoeve

Een fijne camping in Den Ham is Vakantiepark de Lourenshoeve. Op dit park is voor ieder wat wils. Je vindt er een aantal vakantieboerderijen, de minicamping biedt ruimte voor 15 kampeerplaatsen en in de groepsaccommodaties kan je met maar liefst 28 personen overnachten! Bovendien is dit een fijne plek voor paardenliefhebbers. Je kan je eigen paard of pony meenemen, maar je kan ook lessen volgen in de manege.

Camping de Blekkenhorst in Den Ham

Op zoek naar een gezellige familiecamping? Dan zit je bij Camping de Blekkenhorst in Den Ham goed. Het park ligt aan de rand van het dorp in een bosrijk gebied. Dit biedt veel mogelijkheden voor fijne wandel- en fietstochten. Naast de comfortabele kampeerplaatsen met de optie voor privé sanitair zijn er ook lodges, trekkershutten en huisjes te huren. Er is geen reden tot verveling, de camping beschikt over een heel aantal activiteiten en faciliteiten. Zoals een gezellige kantine, een verwarmd buitenzwembad, een groot speelveld, een dierenweide en in de zomermaanden een gezellig animatieteam!

Camping de Linderbeek in Den Ham

Gelegen in de fascinerende natuur van Twente, Salland en het rivierengebied van de Regge en Vecht vind je Camping de Linderbeek in Den Ham. Het is een camping voor het hele gezin, zo zijn er speelmogelijkheden voor de kinderen, een recreatieruimte voor de dagen met minder mooi weer en vele visplekken aan de visrijke Linderbeek. De omgeving leent zich uitstekend voor fantastische fiets- en wandeltochten. Een aantal van de kampeerplekken ligt rechtstreeks aan het water, dus boek op tijd en gooi je hengel uit vanaf je voortent!

Camping de Linderbeek
Camping de Linderbeek

Vakantieverblijven De Horst

Verblijf je toch liever in een warme, droge accommodatie met eigen toilet en douche? Kies dan voor een van de zes rietgedekte vakantieverblijven van De Horst. Er zijn verschillende vakantiehuizen voor verschillende reisgezelschappen. Wil je het helemaal luxe maken? Boek dan de Schaapskooi of Weidezicht, dan kan je er ook nog eens een heerlijk ontbijtje bij krijgen! In de omgeving van vakantieverblijf de Horst kan je prachtig fietsen en wandelen. Tevens is de Tappenmars vlakbij, dit biedt een wijnliefhebbers een leerzaam en gezellig dagje uit.

SVR camping in Den Ham

Een SVR camping is een camping op een boerderij. Je bent hier verzekerd van rust, ruimte en prachtige natuur met bijna altijd fascinerende uitzichten op de omliggende landerijen.

Vanaf de SVR camping De Regge-Vallei in Den Ham heb je direct toegang tot Salland, Twente en het Vechtdal. De ideale uitvalsbasis dus voor wandel- en fietstochten. De camping met camperplaatsen in Den Ham biedt fijne kampeerplekken met uitzicht op de Lemelerberg. Er is tevens modern sanitair, voorzien van vloerverwarming. Heb je geen eigen kampeerspullen mee? Geen probleem, je kan ook een glampingtent, belltent, appartement of vakantiewoning huren.