Campings in Holten

De campings in Holten bieden jou de gelegenheid om Holten en haar prachtige omgeving te verkennen. Zoek de perfecte uitvalsbasis uit om De Holterberg en Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug te ontdekken. Of je nou met het gezin gaat, met je liefde of met je vriendengroep, er is altijd een geschikte camping in Holten voor jou!

Verhalen uit Twente

 1. Slaaptijd!

  Hoe Scandinavisch wil je het hebben in Twente? Thuiskomen doe je hier.

  geschreven door Bertine
 2. Slaaptijd!

  Weekendje weg met Kerst. Ook jij verdient rust in de drukke decembermaand.

 3. Doe-tips

  Twente Ballooning Oldenzaal, een kleurrijk ballonnenspektakel.

  geschreven door Maryke
 4. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door de textielhistorie van Haaksbergen.

 5. Doe-tips

  Pinksteren in Twente. Bekijk de 6 Twentse tips voor een fijn pinksterweekend.

 6. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door de Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal.

 7. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door kasteelrijk Hof van Twente.

 8. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip over de Regge in Wierden en Enter.

Op zoek naar een camping in Holten?

Camping in Holten

Holten staat bekend als fietsdorp. Zowel de recreatieve als de sportieve fietser zit hier dan ook op de goede plek. Ontdek bijvoorbeeld allerlei gave mountainbikeroutes. De omgeving heeft veel te bieden, want De Holterberg ligt om de hoek. En De Holterberg is dan weer een onderdeel van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug.

Een van de campings in Holten is Camping De Holterberg. De camping is een waar begrip. En dat is niet voor niets het geval! De gastvrijheid, gezelligheid maar ook de rust zijn voor veel vakantiegangers redenen om weer eens terug te komen naar de camping. Ook de omgeving is geliefd bij de vakantiegangers. De camping heeft maar liefst 250 staanplaatsen, maar ondanks de grootte voel je je hier snel thuis.

‘s Ochtends begin je de dag op deze camping in Holten met verse broodjes. Zorg ervoor dat je genoeg energie hebt, want er zijn tal van mooie wandel- en fietstochten in de omgeving van de camping. ‘s Middags staat het personeel op het terras klaar om je een verfrissend drankje te brengen. Is het lekker weer? Neem dan een duik in het buitenzwembad van Camping De Holterberg. ‘s Avonds ben je welkom om een hapje te eten bij Het Bergje, het restaurant op de camping. Dit is toch echt vakantie?

De Holterberg
De Holterberg

Camping Ideaal in Holten

Nabij het natuurgebied De Holterberg en het dorp Holten vind je Camping Ideaal. Vanwege de ligging is het de ideale uitvalsbasis voor wandel- en fietsliefhebbers. Zo zijn er een paar routes uitgestippeld vanaf de receptie van de camping en vind je fietsknooppunt nr. 8 op slechts 100 meter van de camping af. Leuk feitje: in de receptie van de camping is koffiemolenmuseum De Koffiemölle gevestigd. Drink hier een heerlijke kop koffie voordat jouw wandeling of fietstocht begint.

Op deze camping in Holten krijg je ongetwijfeld een vakantiegevoel. Neem een duik in het buitenzwembad van de gemeente op 500 meter afstand van de camping of speel een potje jeu-de-boules. Wie weet ben jij er op het moment dat er een toernooi wordt gehouden. Laat tijdens het toernooi zien wat jij in huis hebt!

SVR camping Holten

Zoek je rust, ruimte en natuur? Boek dan een SVR camping. Een SVR camping is een kleinschalige camping op het platteland. Je kampeert vaak bij de boer, waardoor je met open armen wordt ontvangen. Wie weet mag je zelfs nog een handje helpen met het voeren van kalfjes of het verzorgen van andere dieren.

Een SVR camping in Holten is Minicamping Ter Stal. Deze minicamping in Holten ligt aan de voet van de Holterberg waardoor je gegarandeerd in een prachtige omgeving zit. Loop bijvoorbeeld een stuk van het Pieterpad. Of blijf op de camping en breng je tijd door omringd door de kippen en koeien.

Camping in Rijssen en in de buurt van Holten

In de buurt van Holten ligt Rijssen. Rijssen is een levendige stad waar regelmatig leuke activiteiten plaatsvinden. ‘s Zomers dwaal je maar liefst vijf keer rond over de Lommerdmarkten, oftewel de jaarlijkse vrijmarkten in Rijssen. En de weekmarkten vind je twee keer per week in Rijssen. Ook voor cultuur en geschiedenis zit je in Rijssen goed. Bezoek het Rijssens Museum om hier alles over te leren. Ook bij Pelmolen Ter Horst leer je van alles over Rijssen.

Wil je graag deze veelzijdige omgeving ontdekken? Boek dan een plekje op een camping in Rijssen wat in de buurt ligt van Holten. Wat dacht je bijvoorbeeld van De Goolne Ket’n? De camping ligt verscholen in het groen aan de rand van Rijssen. De perfecte plek voor de rustzoeker met oog voor de mooie omgeving en natuur.

Centrum van Rijssen
Centrum van Rijssen