Campings in Markelo

Yes! Het is weer tijd voor een kampeervakantie. Kamperen staat garant voor een vakantie waarbij je écht samen bent. Verschillende campings in Markelo zorgen voor een zorgeloze vakantie. Of je nou graag met het hele gezin nieuwe avonturen beleeft of met je grote liefde lekker uitrust: het kan hier allemaal!

Verhalen uit Twente

 1. Slaaptijd!

  Hoe Scandinavisch wil je het hebben in Twente? Thuiskomen doe je hier.

  geschreven door Bertine
 2. Slaaptijd!

  Weekendje weg met Kerst. Ook jij verdient rust in de drukke decembermaand.

 3. Doe-tips

  Twente Ballooning Oldenzaal, een kleurrijk ballonnenspektakel.

  geschreven door Maryke
 4. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door de textielhistorie van Haaksbergen.

 5. Doe-tips

  Pinksteren in Twente. Bekijk de 6 Twentse tips voor een fijn pinksterweekend.

 6. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door de Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal.

 7. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door kasteelrijk Hof van Twente.

 8. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip over de Regge in Wierden en Enter.

Op zoek naar een camping in Markelo?

Camping in Markelo

Op de camping in Markelo beleef je ongetwijfeld een onvergetelijke tijd beleeft. Maar waarom zou je nou eigenlijk in Markelo kamperen? Nou, dat is vrij simpel. In de omgeving van het Twentse dorp vind je onder andere prachtige heuvels. Markelo heeft zelfs een berg van 40 meter hoog, genaamd de Markelose berg. Dat belooft mooie uitzichten. Als je goed kijkt, zie je de Drentse schapen lopen. Maar ook in het dorp zelf vermaak je je. Loop bijvoorbeeld eens binnen bij de Mölle van Maarkel of krijg een rondleiding. En wat dacht je van Openluchttheater de Kösterskoele? Als je geluk hebt, vindt er een evenement of een voorstelling plaats tijdens jouw vakantie op een camping in Markelo.

Ga je met jonge kinderen op pad? Dan is Camping de Borkeld een heerlijke plek om te verblijven! Deze camping in Markelo biedt rust voor de ouders, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin met airtrampoline, pannakooi en het zwembad. Ook natuurliefhebbers zitten hier goed, want je wandelt of fietst zo de natuur in. Sluit de dag af met een welverdiend drankje op het terras.

Markelose berg
Markelose berg

SVR camping in Markelo

Een SVR camping betekent dat je kampeert bij de boer. De afkorting SVR staat voor Stichting Vrije Recreatie. Kamperen bij de boer brengt veel voordelen met zich mee. Zo sta je gegarandeerd in de natuur en vaak gaat het om kleinschalige campings. Een SVR camping in Markelo staat dus voor rust, ruimte, natuur en boeren gastvrijheid. Zo’n 2000 campings in Nederland, Europa en zelfs buiten Europa zijn aangesloten als officiële SVR camping.

Ook in (de buurt van) Markelo vind je een aantal SVR campings, bijvoorbeeld SVR Camping Het Kleine Velthuis. De camping in een groene en rustige camping ligt op loopafstand van het centrum. Zo combineer je de privacy van de camping makkelijk met de levendigheid van Markelo. Trek je terug op de camping in Markelo als je wilt ontspannen, maar breng een bezoekje aan het dorp als je mensen om je heen wilt.

Camping De Poppe in Markelo

Camping De Poppe in Markelo is een familiecamping waar je met het hele gezin een onvergetelijke vakantie beleeft. Terwijl de kinderen zich uitleven in het openluchtzwembad, geniet jij van een lekker drankje op het terras in de zon. Ook vermaken de kinderen zich bij de recreatieplas, in de grote buitenspeeltuin, het overdekte speeltuin en bij het animatieteam van deze camping in Markelo.

Na een drukke dag uitrazen, nemen jullie plaats in het horecagedeelte van de camping. Een goede kwaliteit van zowel de bediening als het eten staat centraal op de camping. Zo ben je verzekerd van een positieve ervaring. Kijk maar uit, want voor je het weet zitten jullie hier dagelijks! Is het slecht weer? Ook dan zit je bij Camping De Poppe in Markelo goed, want met de nodige overdekte activiteiten vermaken jullie je ook prima als het regent!

Camping De Poppe in Markelo
Camping De Poppe in Markelo

Camping Bergzicht in Markelo

Aan de voet van de Herikerberg vind je Camping Bergzicht in Markelo. Als je graag wandelt en fietst, is dit de perfecte camping. Vanaf hier maak je prachtige wandelingen en fietstochten. Ook de MTB-route Markelo start vanaf Camping Bergzicht.

Camping Bergzicht verwelkomt ieder type kampeerder op de camping. Op zoek naar een toeristische plek op deze camping in Markelo? Huur dan een plek achter het vernieuwde sanitair gebouw of kampeer langs de bosrand, waarbij je beschikt over een eigen sanitairunit met toilet en wastafel. Ga je kamperen met je vriendengroep, familie of sportclub? Huur dan een privé veld af met acht plekken. Na een paar stappen plons je al in het zwembad of ben je bij het sanitairgebouw. Ben je na een paar weken nog niet klaar met Camping Bergzicht in Markelo? Huur dan een jaarplaats en geniet van een tweede huis in de natuur op deze camping in Markelo.

Camping Kattenbergse Hoeve in Markelo

Landgoed Kattenbergse Hoeve in Markelo biedt prachtige campingplaatsen aan voor een heerlijke vakantie. Of je nou op zoek bent naar een plekje voor je tent in de schaduw, een zonnige camperplaats of graag in een luxe chalet verblijft: je vindt het op deze camping in Markelo. De chalets bieden luxe en privacy, waardoor jij tijdens je vakantie bijkomt van alle drukte in het dagelijkse leven. De avonturiers zetten hun tent op op de bosrijke campingplaatsen.

Neem meteen een verfrissende duik in het zwembad zodra de tent of caravan staat. Of neem plaats op het terras voor een verkoelend en welverdiend drankje. Ondertussen leven de kinderen zich uit in de speeltuin van de camping. Een fijne dag sluit je samen af in het restaurant. Als dat geen vakantie is...

Camping Kattenbergse Hoeve in Markelo
Camping Kattenbergse Hoeve in Markelo