Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Boerderijcamping & Kamers De Beek

Aan de rand van het Haaksbergerveen, midden in een boerenlandschap tussen Haaksbergen en Buurse ligt Boerderijcamping & -kamers ‘De Beek Buurse’. Een prachtplek om even te onthaasten, de tijd te vergeten en te genieten van rust en natuur.

Boerderijcamping

De boerderijcamping, gelegen achter de boerderij biedt plaats aan 25 caravans en enkele tenten. De plaatsen voor caravans en campers zijn verhard met graskeien, zodat u altijd op een goede ondergrond staat. De plaatsen zijn allen voorzien van elektra (6 amp), water en een vuilwaterafvoer. Aangrenzend aan het campingterrein bevindt zich een moderne sanitaire voorziening, met verwarming voor de koudere dagen. Kinderen zijn welkom op de camping, maar er zijn geen speciale faciliteiten. De camping biedt haar gasten graag rust.

Boerderijkamers

Op de fundamenten van de oude boerenschuur zijn 4 knusse boerderijkamers gerealiseerd die van alle gemakken zijn voorzien. Vergeet de tijd, onthaast, kom tot rust en geniet van de natuur is het motto van Boerderij De Beek. Met die gedachten is een verblijf in één van onze boerderijkamers erg genieten. Het persoonlijke ‘logeren bij de boer’ combineert u hier uitstekend met uw welverdiende rust en de prachtige omgeving.

Meer informatie & Boeken

Voor meer informatie of boekingen kunt u contact opnemen met: Henk Jan en Natasja Korenblik, T 053 4366989, info@boerderijkamersdebeek.nl, www.boerderijcampingdebeek.nl.

De boerderijcamping, gelegen achter de boerderij biedt plaats aan 25 caravans en enkele tenten. De plaatsen voor caravans en campers zijn verhard met graskeien, zodat u altijd op een goede ondergrond staat. De plaatsen zijn allen voorzien van elektra (6 amp), water en een vuilwaterafvoer. Aangrenzend aan het campingterrein bevindt zich een moderne sanitaire voorziening, met verwarming voor de koudere dagen. Kinderen zijn welkom op de camping, maar er zijn geen speciale faciliteiten. De camping biedt haar gasten graag rust. Meer informatie & Boeken ------------------------ Voor meer informatie of boekingen kunt u contact opnemen met: Henk Jan en Natasja Korenblik, T 053 4366989, info@boerderijcampingdebeek.nl, [www.boerderijcampingdebeek.nl](www.boerderijcampingdebeek.nl "").

Openingstijden

Boerderijcamping geopend van 15 maart tot 31 oktober. Boerderijkamers gehele jaar.


Contact

Adres
Zoddebeekweg 6
7481SN Buurse
Telefoon
053-4366989
Online
www.boerderijcampingdebeek.nl
E-mail
Facebook

Tip je vrienden

twitter facebook

boek Boerderijcamping & Kamers De Beek

 

Als u op reserveren klikt wordt uw verzoek doorgestuurd naar Boerderijcamping & Kamers De Beek. Uw reservering is pas definitief na bevestiging door de accomodatie.