navigatie overslaan

Camping en Hooischuurverblijf De Witker

Camping De Witker is een karakteristieke camping in het Dal van de Mosbeek nabij het Springendal in Ootmarsum. Camping Hooischuurverblijf De Witker voor rust en ruimte!

Hier kan je genieten van de prachtige omgeving van de boerderij en camping in het dal van de Mosbeek nabij het Springendal. De camping ligt 1 kilometer van de boerderij van de eigenaar.

Camping De Witker is een karakteristieke camping en biedt je een uitzonderlijke plek in het groene hart van Twente. Hier kan je kiezen voor de stilte en ongereptheid van de camping óf het comfort en de luxe van de hooischuurappartementen. Vanzelfsprekend krijg je de Twentse gastvrijheid erbij!

Je bent van harte welkom in de luxe hooischuurappartementen. Deze vakantiewoningen zijn voor 2 tot 10 personen en zijn onder andere voorzien van een luxe keuken, sfeervolle kachel, infrarood sauna, whirlpool, wasmachine een overdekt terras.

De camping is 1 kilometer verwijderd van de boerderij. In overleg met de boer is het mogelijk een kijkje op de boerderij te nemen.

www.bijzondereovernachtingenintwente.nl

Openingstijden

Hooischuurverblijven: gehele jaar Camping: 1 april - 31 oktober

Categorieën